Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapapapa

czy wkurza was to, ze facet z kims spał wczesniej, a dla cie jest tym pierwszym?

Polecane posty

Gość papapapapa

Gość rrwerwer
nie macie wiekszych problemow? Ja bylam pierwsza dla mojego faceta, a On dla mnie nie. I co tu rozwazac

Gość papapapapa
to dlaczego ja mam z tym problem??? kurcze, jestem az taka dziwna??czemu mi to przeszkadza?

Gość rrwerwer
wszystko ok- jednym przeszkdza innym nie...przemyslenia nadchodza z czasem

Gość wkurza mnie strasznie
i doskonale Cie rozumiem, jest moim mężem ale mimo wszystko czasami mysle jak on mogl byc kiedyc i spac z tak beznadziejnymi kobietami. jego sprawa, ale mnie to boli, szczegolnie dlatego ze powiedzial mi o tym po fakcie - czyli po moim 1 razie - eh - życie

Gość JoMaz
Oszalałaś???I bardzo dobrze, ze spał z kims innym. Facet musi miec doświadczenie, mieć przede mną jakieś babki, bo inaczej bałabym się, ze chciałby spróbować z innymi mając już mnie...

Gość był taki czas..
był taki czas że mnie to wkurzało. Choć to absolutnie absurdalne, bo przecież wtedy się nie znaliśmy i tak dalej, więc nie mogę mieć pretensji do niego o to, co wtedy robił i z kim się spotykał. Zajęło mi to trochę czasu, w końcu jednak dotarło, że jestem głupia i szukam problemu na siłę :O ale jak już dotarło, to od tej pory jest ok ;) Ostateczna odpowiedź na Twoje pytanie: Nie, JUŻ nie. Czego i Tobie życze :)

Gość guifit
nie, nie wkurza chciałam wyłącznie mężczyznę doświadczonego, żeby umiał mnie docenić, za to on był dla mnie pierwszym

Gość papapapapa
kiedys rozmawialismy o jego przeszlosci na samym poczatku znajomosci... moiwl, ze jego zycie sexualne nie bylo udane, a po jakims czasie po tym jak zaczelismy sie kochac powsiedzial, ze dopiero przy mnie poznaje czym tak naprawde jest sex. a mimo wswzystko,jakos to mnie meczy

Gość romek z jarosławca
mnie to wkurza

Gość papapapapa
chce, chce się odciąć zapomnieć. tym bardziej, ze On ...absolutnie nie watpie w jego ucucie do mnie. a mimo to wkurza mnie , ze inna wie jak jest z moim facetem.

papapapapa ..wiesz na czym stoisz więc jak ci to przeszkadza to zostaw go musisz podjąc decyzję :)

pozatym takie rzeczy przeszkadzają zawsze tylko najlepiej powiedziec że się chciało doświadczonego poprostu dobra mina do złej gry :P

mi by to nie przeszkadzalo... pewnie ze czasem sie czlowiek zastanawia a jak to bylo z nimi, szczegolnie jak bylo dobrze ;) ale trzeba przeszlosc gruba kreska odzielic :)

Można się nieźle najarać myśląc, że ten twój był z inną, zastanawiając czy robił to z nią tak samo. Zazdrość top dobry moty6w do seksu;)

wkurzona bardzo zona ..trudno powiedziec to chyba najlepiej by było życ jako singiel bo wtedy nie musisz się o nic martwic :)

Gość papapapapa
no wlasnie, lepiej w zwiazku niezformalizowanym...zawsze pozostaje jakas alternatywa bez kosnekwencji...