Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32latkaaaaa

mam 32 lata a czasami czuje sie jak stara babcia

Polecane posty

Gość 32latkaaaaa

ciagle mnie cos boli. dzis obudzilam sie z bolem stawow tzn nadgarstki i kostki u nog. taki bol jakby reumatyczny. po przylozeniu do cieeplego termoforu troche ulzylo. takie bole miewam od zwsze. jako nastolatka mialam robione badania pod katem reumatyzmu i nic nie wyszylo. co to moze byc?

Gość stedi
coś z Tobą nie tak...mozna miec 30pare lat i czuc sie mlodo...mozna miec nawet 60 i duchem czuc sie mlodo, ale co do 30paro latkow wiem z wlasnego doswiadczenia. Zmien podejscie do zycia. Nie jestes stara:)

Gość hmmm..........
zrób sobie badania pod kątem RZS

Gość podnosicielka
Właśnie wróciłam z rowerka..i taki dziadzio biegał z wnuczkiem po boisku kopał piłkę do bramki....więcej ruchu dziewczyno!

Gość podnosicielka
to szybkie spacery!! nic trudnego!

Gość 32latkaaa
mam sporo ruchu. to nie chodzi o to ze czuje sie staro duchem tylko jak mnie ciagle cos boli to troche czlowieka doluje i sie zastanawia czy wszystko ok. mialam juz badania pod katem RZS a ponadto gdyby to bylo to to juz dawno mialabym powykrecane stawy a tak nie jest bo te dolegliwosci to mam prawie cale zycie z malymi przerwami. sa takie dni jakas zmiana pogody czy cos ze wtedy to odczuwam np dzis rano . teraz jest w miare ok