Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nijakia

Czy ktoś stracił 10 kg w miesiąc?

Polecane posty

Gość Nijakia

Pytanie skierowane tylko do tych , co schudli tyle. powiedzczie jaką dietę stosowaliście i jak się wtedy czuliście? też chciałabym wiedzieć jak to się skończyło ? były jakieś wypadające włosy itp.? i czy utrzymaliście wagę ? proszę o odpowiedzi

Gość prawdziwa ja25
j atez jestem ciekawa, noi oczywiscie jak tego dokonal ?? ja mam 3 tygodnie na zrzucienie 5 kg?

Gość fit26
moj stryjek schudl 15 kilo w jeden wieczor. amputowali mu nogę.

Gość irenka1
z seksem to nieprawda ze sie chudnie ,my z mezem codziennie seksimy i nie chudniemy..... trzeba zmienic cale swoje zycie ,a pierwsza zmiana to musi byc w mysleniu-chudniecie zaczynasz w glowie ,jesli pogodzisz ze z tym ze nie cierpisz przy chudnieciu to nic nie zmienisz ja schudlam 10 kg w 2 miesiace,ale mialam dite niskotluszczowa i to dzialalo,kiedys teraz juz nie bo organizm przyzwyczali sie do tej diety i nie reaguje juz....ale przyzwyczailam sie do takiego trybu jedzenia i stosuje do dzis tzn bez sosow, bez ziemnialkow ,klusek ,ryzu jem same mieso i salaty roznego rodzaj z odrobina oleju u cytryny,zupy bez zasmazek,wykluczyc sery zolte ,slodkie owoce tez wykluczyc i trzymac sie tego i tyle i nie cierpiec po prostu........ pozdrawiam serdecznie ps na poczatku bylym u lekarza o specjalnosci beriatra

Gość podnosicielka
na mnie już diety nie działąją! muszę się głodzić żeby cos schudnąć przy tym sport na okrągło 0 cukru i słodyczy, tłuszczu...nawet ograniczam owoce

Gość 10 kg w miesiac to moze
schudnąć 50 facet z ekstra złogami żołądkowymi jak mu sie wykrusza na diecie :-)

Gość
W mc mozesz schudnac max 8 kg bez glodowania . Jedzenie oparte na nie laczeniu weglowodanow z bialkiem + nie popijanie w trakcie posilkow tylko godzine przed badz godzine po posilku, ostatni posilek o godz 18 tej .Zycze sukcesow!!!!!!!!

Gość do Ida2008
napisz wiecej ,bo nie rozumiem za bardzo,chetnie bym skorzystala i ja z tej diety Ida 2008

Gość
zaraz Ci wysle- ok

Ja schudłam nawet więcej :) Na Atkinsie + ćwiczenia :) Nie męczyłam się, czułam się świetnie. Ale z duuuże wagi startowałam :)

Gość do Ida2008
dzieki:))

Gość
nie ma za co :)

Gość do Idy
kochana moge i ja prosic o przeslanie wszystkich info i menu tej diety ? kicius19@vp.pl dziękuje slicznie

Gość Dusia*
i ja też poproszę aldona.w@op.pl z góry dziękuję 👄

Gość
Dusia* powinnas miec .

Gość Dusia*
mam, dziękuję 👄👄👄

Gość Dusia*
Ida, wiem, że to śmieszne, ale jak zrobić tą rybę, mam ją upiec w piekarniku z łyżeczką masła i warzywami w folii aluminiowej? Dobrze rozumię?

Gość Dusia*
bo dziś na obiad mam właśnie rybę...

Gość
Dusia- najlepiej w folii z warzywami-ja tak jadam rybe.

Gość do Idy
dziekuje za maila:)Mam pytanko o kawę:moge wypić z mleczkiem? uwielbiam taką.Czy ze smietanką? I do czego to zaliczyć? Jesli z mlekiem to jakim i do czego zaliczac,a ze smietanką ? kicius:)

Gość
mozna pic kawe z mlekiem - to w niczym nie koliduje.