Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vsdvdfv

NAJWIEKSZA porazka gdy baba utrzymuje faceta

Polecane posty

Gość vsdvdfv

an ten nawet jak jest brzydka, wredna głupia pinda, robi wszysstko co ona dyktuje, bo ona ma kase..zero godnosc

Gość vsdvdfv
nie wszystko okey, ale kobieta to kobieta płeć słabsza, a komentarz przede mna pisał facet,ktorego baba utrzymuje

Gość LILAK22
a ja znalam takiego gagatka co w domu siedzial i nic nie robil a żona w agencji towarzyskiej pracowala ,zeby utrzymac dom i dzieci a on ja jeszcze bił

Gość ffreggreg
ale kobieta na utrzymaniu chociac sprzata i zajmuje sie na ogoł dzieckiemn,a to ciezsza praca niz siedzenie w biurze i pierdzenie w stołek..a taki facet co nie pracuje, nie sadze by sprzatał czy dziecko wychowywał

Gość ffreggreg
a jak facet nie ma nic przeciwko, ze kobieta siedzi w domu z dzieckiem ?? to tez porazka, nie wszyscy musza robic kariery...co jest złego w siedzeniu w domu i pracą w domu..tj, sprzataniu, praniu, gotowaniu, i zajmowaniu sie dzieckiem..jesli taka para jest szczesliwa? do a ja wygrałem zycie, skoro wygrałes zycie, czemu masz taki zgryzliwy tob..gdybys je wygrał naprawde, akceptował bys roznice miedzy ludzmi, nie wszyscy musza miec kariere, wielkie ambicje i pieniadze, moze niekotrzy wolą zyc bardziej"rodzinnie"

Gość ffreggreg
a w stopce , to opis o sobie samym?

Gość ffreggreg
upupupup

Gość Facet na utrzymaniu baby to...
...największe dno, jakie tylko można sobie wyobrazić. I żeby nie było - jestem facetem. To jest obowiązek mężczyzny, żeby na dom zarobić, zaprosić gdzieś żonę/dziewczynę, kupić jej kwiaty, prezenty na urodziny, imieniny, itd. Jeśli facet nie ma żadnej kasy i prosi partnerkę o kieszonkowe, to powinien po prostu natychmiast odejść, bo jest ciotą, a nie mężczyzną.

Gość daxdcdsc
zgadzam sie!!