Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze ODP Moim MILI

CO tzn ZE moje SALDO na koncie wynosi -299 zł a wolne środki 1 zł???????????????

Polecane posty

czy w pko mozna wziac debet nawet jesli wczesniej nie mialo sie takiej opcji ( akonta uzywam juz od ponad 2 lat) nie aktywowalam zadnej opcji ze debet moge brac, o co chodzi?

aha dzieki za odp madra kobieto, bo ja sie stresuje juz czyzby jakis debet mi sie nie aktywowal tylko ze to nie jest mozliwe raczej

Gość no masz debet
dobrze myslisz, na kocie masz - 299 zł. Czyli debet. A wolne środki to takie które jeszcze możesz wydać, czyli 1zł. Czyli możesz zrobić na swoim koncie - 300 zł. Jak wpłyną pieniążki na konto to o te 300 zł mniej będziesz miała. W PKO tak jest, że masz jakiąś tollerancję ile możesz zrobić minusa. Ja też tak mam.

Gość święta prawda
bo -299 to jest dokładnie - minus dwieście dziewięćdziesiąt dziewięć złotych, czyli tyle pozyczyłaś z banku :) bo wydałaś więcej niż miałaś na koncie

Gość święta prawda
jeśli chodzi o opcje debet to nie musisz tego "aktywować" jak to nazwałaś. Zakładasz konto w banku i masz automatycznie uruchomiony debet :)

Gość święta prawda
oznacza to, że suma debetu wynosi 299 zł. Tyle będziesz musiała oddać do banku, no i odsetki od tej kwoty oczywiście też:(

Gość onukkkkkkka
ale z skad,jakl dziewczyna nie ma ustawionego debetu na koncie,nie wystepowala o debet to poprostu pieniązki za wczesniejsze zrobione zakupy nie zostały zaksięgowane.Poprostu ma 1 zł do dyspozycji,a reszta kasy zamrożona.

Gość onukkkkkkka
nie prawda,nie ma automatycznego debetu.ja mam kontow ing dobre 9 lat,ciagle mi dzwonia czy chce debet,mówie że nie i nie mam ,musi byc na to wyraxna zgoda użytkownika i tyle.