Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość końcówka

Koniec niezdrowego życia!

Polecane posty

ja na łatwizne ide i kupuje w tych torebkach gotowych -chociaz wiem ze ta lisciasta jest zdrowsza i wogole lepsza :p koncowka a bierzesz jakies witaminkI>>? powinnismy jakies soki swierze pic :p wyciskane z owocow lub warzyw!

Gość końcówka
no niestety dziś zaczęłam dzień jak zwykle- od kawy i papierosa...ale później mnie natchnęło i trzeba to nathcnienie wykorzystać. Co do sportu...mam zamiar poszukać jakiegoś kursu tańca, na początek najlepiej z filmików, bo na treningach bym się zasapała...przez palenie, po krótkim wysiłku dyszę jakbym kilka km przebiegła.

Gość końcówka
Dzięki Juli, że jesteś czuję, że z każdym postem mam coraz więcej energii by zrealizować moje postanowienie :) Z witaminek łykam tylko witaminę C i wapno, i magnez jak nie zapomnę, ale muszę sobie kupić capivit na włosy i paznokcie. A soki też czasem sama przygotowuję, jak mi się zechce :)

no dokladnie musimy zaopatrzyc sie w te capivity itp zeby odbudowac wlosy, cere i paznokcie ;) koncowka nie martw sie ja tez od kawki zaczelam :) ale obiecajmy sobie ze dzisiaj zero alkoholu ! :D

juz najwyzszy czas naprawde na jakies powazniejsze zmieny bo jestesmy mlode kobitki a do samo zaglady dazymy :D koncówka dla mnie najgorsze jest to , ze np jak nie palilo sie -i zapali sie ta fajke po jakims czasie to pozniej czlowiek rzuca sie na te faje jak wariat i zaczyna ponownie kopcic i to nawet jeszcze wiecej. A najgorzej to mialam w trybie sesji -posilki byle jakie oparte glowne na szybkicha daniach ., mega ilosci kawy no i faje faje faje i malo snu ;)

aoe dosyc narzekania juz ! koncówka bierzemy sie za siebie :D w jakie witaminki sie zaopatryjemy>? pozniej do miasta skocze gdzies za 1,5 godzinki to kupie :)

Gość końcówka
Zero alkoholu! I nie zapalę już papierocha! Ni nie nie, chociaż wiem, że będzie cholernie cięzko. Teraz muszę zabrać się za robotę, ale odezwę się później i poeim jak mi idzie :) Trzymaj się Juli.

Gość końcówka
Ja dzisiaj skoczę po aspargin bo się skończył (magnez) i capivit. Że o siatce pomarańczy, jabłek, marchewek, pestek nie wspomnę :) A po drodzę zajdę kupić kupon na jutrzejsze lotto ! :) A nóż widelec padnie szósteczka :)

Gość końcówka
A teraz mykam juli bo mam pełne ręce roboty. Miłego popołudnia :)

ok trzymaj sie cieplo koncowka 🌼 ja tez mykam do miasta ! Wpadne tu moze wieczorkiem albo po poludniu;)

a jednak kursu na miasto nie zrobiłam bo za goraco było i zamiast tego na rowerek wskoczylam ale po 20 minutach wrociłam bo doslownie wytrzymac sie nie dalo przez ten upal;) Capivitu niestety nie kupilam za to jakies witaminki od mamy wzielam:) zaraz zrobie sobie zielone herbate bo popoludnie to taka pora dnia gdzie mnie zawsze zmula i do wyrka czasami lece -zwlaszcza po obiedzie;)) a Tobie koncowka jak idzie>? pety były ;)czy skonczylas na tamtych porannych?