wieloowocowo 0 Napisano Lipiec 28, 2008 17 lipca wróciłam z chłopakiem z nad morza. Tam uprawialiśmy petting. Zazwyczaj jedno z nas miało na sobie spodnie, a jeżeli byliśmy tylko w majtkach, to nie ocieraliśmy się o siebie. Czasem jednak zdarzyło się ze poprawił swojego penisa, a później wkładał we mnie swoje paluszki. Braliśmy też wspólny prysznic, ja bylam naga, a on w bokserkach. Okres spóźnia mi się dwa dni, ma to coś wspólnego z tymi zabawami? Do tej pory był raczej regularny. Wiem, że zajść w ciążę można przede wszystkim przez współżycie, ale jestem dziewicą. I jednak to przez plemniki rodzą się dzieci, a nie przez samego penisa. Wczoraj bolały mnie jajniki, śluz mam raczej w normie, a brzuch mnie raczej przed okresem nigdy nie boli. Może to być też spowodowane zmianą klimatu? Czytałam kiedyś, że okres może się spóźniać właśnie przez wyjazd z jednego do drugiego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Lipiec 28, 2008 a was w ogóle uczą w szkole jak się dzieci robi??? okres spóźnia ci się zapewne przez zmianę klimatu - mnie raz spóźnił się przez to okrągły miesiąc... poczekaj cierpliwie i bez stresu jeśli jednak męczy cie to bardzo to zrób test i nie przeżywaj :o daj znać jak będą 2 kreski - to ci dopiero będzie NIEPOKALANE POCZĘCIE :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieloowocowo 0 Napisano Lipiec 28, 2008 uczą, aczkolwiek nie wiem czy wiesz że to plemniki zapładniają, a nie tylko współżycie. Jeżeli dostały się do pochwy, poprzez palec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Lipiec 28, 2008 niemożliwe :P plemniki zapładniają??? :P:P:P p.s. spójrz na moją stopkę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie to nie ciąża Napisano Lipiec 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieloowocowo 0 Napisano Lipiec 28, 2008 widziałam. Dlatego też dziwię się, że Ty się mi dziwisz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Boze jak mnie denerwuja Napisano Lipiec 28, 2008 takie durne lachy jak ty!! A czy ty wiesz, ze plemnik to nie do cholery snaper, ktory przezyje wszystko????? PLemnik w kontakcie s powietrzem GINIE! i zapamietaj to sobie raz na zawsze zanim zaczniesz zakladac glupie topiki z debilnymi tematami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z powietrzem oczywiscie Napisano Lipiec 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach