Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sir Arthur

Jak się oświadczyć?

Polecane posty

Gość Sir Arthur

Dziewczyny... szukam oryginalnego sposobu na zaręczyny. Bo ta dziewczyna jest wyjatkowa i nie mogą być po prostu kwiaty, restauracja etc. Wymagająca jest. Wypytałem wszystkie koleżanki, ale szukam dalej, bo nie czuję ich pomysłów. Za mało "pomysłowe" hm.. że tak się wyrażę :) Czy możecie coś podpowiedzieć? Znalazłem np taki pomysł: http://fajnewesele.pl/index.php/fw_cms/index/smid/22#id73 Czy byłybyście zadowolone, gdyby w mieście pojawił się taki billboard? Albo może ten balon (tez tam)? Aa, zabranie jej do Paryża odpada. Musi być coś w Polsce. help

Gość Kasiek05
Zrób to od serca, po swojemu, a nie z przymusu bo ONA jest wymagająca! Zrób tak jak czujesz i wszystko będzie ok Nie musisz sie kosztować żeby było imponująco, już same oświadczyny są wyjątkową chwilą!

Gość Jancio Wodnik
Tylko zrób to szybko zanim się zorientujesz że zrobiłeś najglupszą rzecz w życiu. Tak niestety jest. Właśnie dlatego mężczyźni na do ślubu idą w czarnym - bo to jest dla nich smutny dzień ...

Gość Kasiek05
hahaha :)

Gość Sir Arthur
Ależ jasne, że od serca. Serca nie pożałuję. Tyle, że chcę żebyśmy to zapamiętali do końca życia. Pierścionek sam zaprojektowałem. Poszedłem do jubilera i powiedziałem co chcę. Narysowałem mu mniej więcej i wyszło super. Co więcej..... wyszło taniej niż gotowy model w sklepie! :) Hej, Jancio.... co taki zdefiony? Nie zniechęcaj mnie tak szybko.

Gość Kasiek05
Kup kwiaty i dalej niech ci serce dyktuje, będzie super .. nie ma co przedobrzyć! ty zamówisz balon żeby było niesamowicie a narzeczona ma chorobę lokomocyjną i co wtedy ... ekstra wrażenia? zastanów się

Gość Sir Arthur
Kasiek... hm.. właśnie zobaczyłem Twoj wątek o zerwanych zaręczynach.. hehe nie będziesz raczej dobrą wróżką dla moich zaręczyn co? Ale daję Ci 5 punktów za odwagę.

Gość Kasiek05
Mogę ci doradzić bo sama udanych zaręczyn nie miałam! Więc chociaż cię mogę ostrzec w jakiś sposób :)

Gość Jancio Wodnik
Nie ma się co cieszyć jak Panna po zaręczynach cię informuje że wesele ma być drogie i wszystko ma być markowe bo co ludzie powiedzą... Znalazła już jakiegoś fotografa za 4000 zł. I musiałem się zgodzić. Teraz kaprysi ze wszystkim. Poiedziala nawet że mam iść do ślubu w garniturze Hugo Boss i żadnym innym. Ciekawe skąd ja mam na to wziąć ?!

Gość Kasiek05
Zawsze sobie wyobrażałam że to będzie coś cudownego, niesamowitego itp nie chodzi już nawet o pierścionek, bo to nie całe sedno sprawy.Ale mój niedoszły zaplanował "cudowne" zaręczyny u mnie w domu :( no myślałam że go zatłukę, ja rozumiem poznanie rodziców obiad itd, ale może najpierw mógł mnie o zdanie spytać i się oświadczyć nawet na ławce w parku.A tak była jedna wielka szopka w domu z pierścionkiem który dzień przed zaręczynami sama wybrałam :( obraz nędzy i rozpaczy z tych zaręczyn, rodzice się wykosztowali a ja byłam wkur..na na maxa - to nie był szczyt moich marzeń.

Gość lslslslsl
Do końca zycie to nie musicie. 60% procent małżeństw się rozpada. Więc nie musisz się wysilać. Zwłaszcza że wiesz dla mnie robienie jakiś jaj i cyrków na pokaz jest szczytem debilizmu. Jeśli twoja panna faktycznie czegoś takiegoś oczekuje, to wyrazy współczucia.

Gość teewf
" Jak się oświadczyć?" słowo klucz: grota nestle 🖐️

Gość Sir Arthur
Jancio... problem jest z KASĄ a nie z Twoją panną. I nie mówię, że Ty go masz, tylko ogólnie wiele rozbija się o kasę. Ale też dziwne, że nie planujecie wspólnie budżetu. Powinna wiedzieć ile macie i jak się tym rządzić. No, ale wracając do tematu. Ona uwielbia takie szalone rzeczy i nie ma lęku wysokości ani nie wymiotuje na paralotni. Nie kombinowałbym tak, gdybym nie wiedzial co lubi. No, ale z tą gazetą albo billbaordem pytalem bo nie wiem, czy to nie za bardzo takie... upublicznianie. Takie... jakbym rozgłosu szukal. A ja nie szukam, tylko chcę ją zaskoczyć. Czyli mówisz Kasiek że odpadają te pomysły? Kwiaty to tylko z łąki lubi. Może więc piknik, łaka, las?

Gość Kasiek05
Jancio ty mówisz poważnie? Jeśli tak to ja bym lalkę pogoniła na twoim miejscu, no przesada jak dla mnie

Gość lslslslsl
Kobiety, które idą lep takich numerów są puste i szczytem ich marzeń będzie potem chwalić się sprzed rodziną i sąsiadami, na jakich to wakacjach nie była i czego to nie ma w łazience.

Gość Kasiek05
Mnie się ta paralotnia podoba! :) lecicie we dwójke a ty w pewnej chwili do niej: chciałbym żebyś już zawsze tak latała ze mną przez życie! czy zostaniesz moją żoną? czy jakoś tak :) tylko jak tu pierścionek założyć :)

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
zależy jak twoja dziewczyna ma gust. według mnie bilbord to idiotyzm, bo oświadczasz się jej, a nie wszystkim przechodniom i do tego co oświadczyny na ulicy? jak dla mnie bezsens. lot balonem nie najgorszy, ale dziewczyna może mieć lęk wysokości i weź pod uwagę, że nie będziecie w balonie sami. ja bym wolała zaręczyny bez świadków...zwłaszcza zupełnie obcych osób.

Gość lslslslsl
Pinik i las to już lepiej. Może wyciągnij ja gdzieś w góry, obiecując coś niezwyklego na szczycie? Tylko wy i niebo? To chyba lepsze niż billborady.

Gość polusek
A gdyby tak... kino??? Jakaś wielka premiera, pełno ludzi, reklamy przed filmem... I w pewnym momencie- przed samym filmem- Twoje oświadczyny na wilekim monitorze???? Na samą myśl już się wzruszyłam...

Gość polusek
Swoją drogą jesteś niesamowity, że tak bardzo się starasz. Długo jesteście razem????

ja mialam oswiadczyny w Sylwestra w Paryzu przy wiezy EIFLlA ,bylo super .kiedys w miescie pokazalam mu super pierscionek co najmniej taki mi sie wydawal no i on mi go kupil na zareczyny i zaluje , ze mu go pokazalam moglam sie zdac na niego, a wiem ze ma dobry gust. Bo ten pierscionek co mam, nie nadaje sie calkowicie na zareczynowy... co chwile mi sie psuje... nIe chialam pierscionka z brylantami czy diamentami , mnie to nie kreci.. ale ten co mam to calkowity szajs... co chwilke cos z niego wypada... na zlotnika stracilam juz 140zl;/ a pierscionek byl za 450;/ widzialam cene jak mu go pokazywalam.... totalna lipa i w sklepie reklamacjii nie uwzglednili;/ a tak poza pierscionkiem to zareczyny byly suuper;] i byly calkowitym bardzo milym zaskoczeniem;]]

Gość Sir Arthur
Wyłączyłem się bo jednak muszę trochę pracować, a nie tylko zaręczyny planować ;) Po kolei. Tak, z tym billboardem rzeczywiscie zbyt publicznie. Nie wszyscy muszą wiedzieć. Kino, nie. Ona nie przepada za kinem. Paryż, miałaś super, ale w naszym przypadku nie do końca. Ona mieszkała trochę w Paryżu, więc ja akurat jej wieżą Eiffle'a nie zaimponuję. Zresztą, ja nie chcę jej zaimponować tylko zrobić niespodziankę. Z fantazją. Ile jesteśmy razem? 7 lat hehe... wiem, długo. Ale mam nadzieję jeszcze na dużo dłużej.

Gość Pomidorrrrro
moje były po 6 latach i też miały być super z pompą romantyczne i w ogóle. Ale o tym dowiedziałam się później. Bo za każdym razem jak już miał być TEN dzień to coś wypadało - a to jakaś impreza, a to miejsca w restauracji nie było, potem znów wyjazd. W końcu oświadczył się po prostu na ulicy w centrum miasta. Nawet kwiatków nie było. Ale były to ZARĘCZYNY i nie zamieniłabym tej chwili na żadną inną. A też jestem wymagająca.

Gość jkajdks
proponuje skok na bunge i jak juz zawiśniecie to wtedy sie oswiadczyc mozesz

Gość dejzi69
ja pier..kolejny p..skad sie tacy faceci biora?pewnie chodzi w rozowych koszulach:)kazdy facet uwaza,ze jego laska jest zajebista i kazdy sie jakos normalnie oswiadcza i nie robi z tego problemu.

Gość dejzi69
raczej nie bedzie wiecej,bo 7 lat,to juz przechodzony zwiazek raczje po 3 latach rozowd,ale powodzenia i szczescia zycze;)

Gość Sir Arthur
Ostatnie odpowiedzi to jakieś ponuraki. No nic, dzieki za podpowiedzi. I tak już wiem co zrobię. Powodzenia wszystkim życzę i trochę więcej optymizmu.

Gość dejzi69
nie ponoraku tylko normalne szmule,ktorych mani nie siedza na forum i nie pyt.o takie duperele,bo jakbym trafila na kogos takiego,to bym juz go dawno kantem puscila i wych...przed slubem:)buahahaaha.

Gość blackcat
zabierz ją na spływ i oświadcz się na tratwie albo zabierz do jakiejs zabytkowej kopalni (tam też można popłynąć łódką w ciemnych korytarzach) i się oświadcz :P Inny pomysł to skalne miasto w czechach - nie daleko :) a wrażenia niesamowite. Można wynająć tanio!! łodke, wypłynąć na staw otoczony skalnymi ścianami i tam się oświadczyć :D

Gość Pantofel328
Znalazłem dzisiaj całkiem niezłą stronkę w tym temacie. Mają pomysły w formie opowiadań na różne okazje, między innymi zaręczyny. www.kuznia-pomyslow.pl wyglada na to ze dopiero ruszają z tematem