Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa do dzis

pomocy, 20 staz malzenski i...

Polecane posty

Gość szczesliwa do dzis

20 lat malzenstwa, 20 wg mnie szczesliwego malzenstwa i od dzis 20 lat niewiedzy Wyobrazcie sobie, ze jestesmy malzenstwem od 20 lat a dzis rano maz proszac mnie zebym podala mu portfel wypadla jednoczesnie malenka karteczjka na ktorej napisane bylo nie jego pismem nr telefonu imie kobiece dokladnie bylo tak napisane la nowy nr i nowy mail kocham cie: nie zwrocilabym uwagi ale karteczka z czegos wyrwana upadla akurat napisem do przodu wybaczcie pisze nieskladnie mam nadzieje ze zrozumiecie kocham cie co to ma do chiolery znaczyc nie wierze tzn ze on mnie zdradza ze on ma kochanke ze .... rany co to ma byc jestem glupia bo kartke z powrotem mu wlozylam do portfela a nie spisalam nr ani maila poszedl do pracy a ja zaczelam myslec logicznie ...

Gość szczesliwa do dzis
nie wyobrazam sobie z nim zycia seksu juz w ogole 20 lat poszlo sie pie**olic dzieki za odpowiedzi ide sie pakowac niektore chcialyby ratowac malzenstwo ale nie ja nie umialabym normalnie z nim zyc wiedzac ze schodzi z jakies baby i wchodzi na mnie poczekam na niego powiem ze wiem i zycze powodzenia na szczescie dzieci nie mamy dopiero planowalismy FUJ chcial ze mna dziecko za jakis rok FUJ

Gość Zdradzonaa
i doskonale Cie rozumiem, jest moim mężem ale mimo wszystko czasami mysle jak on mogl byc kiedyc i spac z tak beznadziejnymi kobietami. jego sprawa, ale mnie to boli, szczegolnie dlatego ze powiedzial mi o tym po fakcie - czyli po moim 1 razie - eh - życie

Gość pytiaa
szczesliwa do dzis-->zastanow sie autorko ile wreszcie masz tego stazu małzenskiego:-) 40 lat jak w poprzednim poscie czy 20 lat jak w tym?I napisz po ile macie lat,Ty i mąz.

Gość Maryna000
porucha porucha a jak się zakochasz i będziesz robić problemy to zwolni na zbity pysk i przyjmie nową fajną dziurę do j**ania. On juz w momencie kiedy przyjmował cie do pracy myślał obejrzał cie jak towar na bazarku by cię odchaczyc na swojej liście

Gość to ściąga z identycznego topik
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tamta para byla oczywiscie młodsza, trzeba by ten topik odszukać i ja zaraz to zrobie, a tu sie ktos nudzi i jaja sobie robi, nieladnie! Ta jest ściagą nr 2.