Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfreddo

co na wzwód?

Polecane posty

Gość alfreddo

Czy znacie jakieś bezpieczne "dopalacze" dla mężczyzn? Takie żeby działały, a przy tym nie powodowały skutków ubocznych? No i przede wszystkim żeby ich działanie było długotrwałe? Permen, penigra? maxilove?

Gość Jancio Wodnik
Bierzesz 4 viagry i do tego wciągasz jeden gram czystej kokainy. Działa w 100% tyko uważaj żebyś jej potem nie rżnął w ucho czy oko bo może ci się coś w główce poprzestawiać. Ale wzwód to na 5h murowany !

Gość Jamato
Na wzwód najlepszy jest rozwód :D

Gość Kero56
Na problemy z erekcja najlepszy jest Permen!! uwazaj na inne \"dobre rady\". Tylko takie srodki o naturalnym skladzie sa nieszkodliwe dla organizmu i wywoluja długotrwałe efekty.

Gość dosiaczek bilboa
dobrze zrobiona laska ;P

Gość KrzysztofZ
widzę, że co poniektórzy niestety nie potraktowali tego problemu zbyt poważnie, a to dlatego, że sami zapewnie nie wiedzą co to wogóle znaczy mieć problem ze wzwodem... Ja również poleciłbym Ci coś na bazie ziół, długotrwały środek, który ja również stosowałem, jak ktoś już tu wyżej napisał, Permen. Bralem kiedys również inne środki, ale tak na prawdę wszystko wróciło do normy własnie po permenie. Pozdrawiam

Gość alfreddo
dzięki za rady, gadalem jeszcze ze znajomym, on tez mi wspominał o Permenie. Moze faktycznie powinienem tego sprobowac? Tylko boje sie zeby nie bylo np jakiś skutków ubocznych??

Gość KrzysztofZ
jak już napisałem, to jest na bazie ziół więc nie powinno Ci się nic stać. Co najwyżej wzwód Ci się poprawi, ale to chyba o to chodzi...

Gość penigraaa

Gość francia
Jak mój pan się nieco zmęczy nabieram na paluszek dużo kremu lub oliwki i wsuwam mu paluszek do pupy. Tak troszeczkę i wiercę, kręcę, wyjmuję wkłada. I odpala na nowo. Jak czasem kończymy na pieska to on też drażni mi pupkę i troszkę wkłada palec, odlatuję. Długi czas się wstydziliśmy spróbować, bo homo i fe. Ale zapewniam - dużo kremu i jest czyściutko i odlotowo, można też dla pewności zrobić wcześniej lewatywę.

Gość foto dla was
ja tam jak jest przymnie fajna d=naga dupa to nie potrzebuje dopalaczy

Gość alfreddo
kupiłem dziś permen, zaczynam kurację!

Gość jarek_ppp
jak tam z tym Permenem?? warto go kupić??? zbieram informacje, bo sam mam taki problem i szukam opinii, pozdrawiam

Gość filip.p
no ja uważam, że warto go kupić. Ja co prawda nigdy nie miałem z tym problemów, ale jak suplement jest na bazie ziół to raczej wyleczy a nie spowoduje szkody :) takie jest moje zdanie

Gość edmund00
wulc, chyba lepiej wolałbyc permenu spróbować :P

Gość wulc
no pewnie, kupie sobie bo sam mam poważne problemy ze wzwodem, dzięki za radę :)

Gość jarek_ppp
kupiłem sobie permen. Kuracja trwa już 5 dni, mam nadzieję, ze wszystko się powiedzie. Nie piję, nie palę, zdrowo się odżywiam. Musi się udac!

Gość alfreddo
kuracja trwa i widzę, że jest już coraz lepiej. Powiedzmy, że powoli zaczyna mi "wstawać". Super! Bardzo się cieszę, że się skusiłem na te tabletki.

Tez mam ten problem i szukam rozwiązania. niektórzy nie podchodzą do tego poważnie, a ja tak i chce coś z tym zrobić. pewnie kupie permen, chociaz myślę jeszcze o viagrze, ale tamto jest ziołowe i dużo osób poleca?

podobno kupiles permen? czytalam na innym watku, tak? to dobrze, skutkuje wiem to dobrze hehe moj chlopak używa. na pewno pomoze ziola dobrze wplywaja na organizm i liczy sie tez efekt psychologiczny:)

Kupiłem Permen. I własciwie marylka 18 - ile ma lat twój chłopak? Chociaż jak patrze na siebie, nie wydaje mi sie to istotne;/ Problem nie jest powodowany tylko wiekiem, u mnie wyszło, że to przez stres, brak ruchu i ogólne osłabienie organizmu. Po lekarzu stres odpadł, biotre teraz ten suplement żeby podbudować trochę organizm i trzeba mobilizacji do ćwiczeń.

odwiedzilem wszystkie tematy na ten temat (maslo maslane;pp) i wszyscy biora te ziola zeby sobie poprawic mhm wiadomo co. wszyscy znaczy faceci, kobietom permenu nie polecam;pp haha cos jeszcze moze znacie?

Jest Permen, penigra, możesz wziąć Viagre, ale to duuużo chemii, więc jak chcesz. A to dla Ciebie, tez że tak powiem: za potrzeba tu zaglądasz?:) Pisałem, kupiłem permen i ciesze się :P