_WAMPIRZYCA_ 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Witam. Licze na pomoc z waszej strony, szukam dobrego ginekologa w sosnowcu, nie orientuje sie wogóle kto jest ok. Odpowiadajcie jak najszybciej. Zależy mi by było usg w cenie wizyty.Możliwe że mam torbiele i musze sie upewnić u kogoś dobrego. Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_WAMPIRZYCA_ 0 Napisano Lipiec 28, 2008 czy nikt nie zna jakiegoś godnego polecenia doktora/ki kto precyzyjnie wykonuje usg i zna sie na rzeczy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabol 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Dr Szatan to fajna babka przyjmuje prywatnie na Zagórzu jej nr501220701 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_WAMPIRZYCA_ 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Droga Żabol dziekuje za odpowiedz, napisz mi tylko czy robi usg i jeśli sie orietujesz to za ile. Z gory dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bmbkjk Napisano Lipiec 28, 2008 Potwierdzam dr Ela Szatan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabol 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Pewnie że robi usg a ceny ma nie wygórowane, ale nie pamiętam ile w tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_WAMPIRZYCA_ 0 Napisano Lipiec 29, 2008 Dziekuje za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach