Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -----Materialistka20

najlepszy TELEFON na rynku???

Polecane posty

jaki to jest? iPhone? jak byscie mieli kase to jaki byscie kupili???? bo ja mam i chce kupic jakis super :P

🖐️

Gość ramburak
kup sobie jakiś ładny, lśniący i tak dalej telefon, niekoniecznie iphona, bo teraz te nowe są drogie, potem sobie kupisz kochana

ale stac mnie :P i chce kupic taki naj naj naj :) podaj nazwe tela :)

Gość nokia 3310
:-p

Gość hihu haha
stacjonarny na kreconym kablu z pokretlem w kolorze beżu :d:D marki trale morele

Gość Limetkaa_15
chociażby moze być SE W960i

Gość gadżeciara
JA chcę iPhone'a. Nie mam niestety kaski, ale gram w konkursie Alior Banku ( www.konkurs.aliorbank.pl ) . Mam nadzieję, że mi się uda:D Nie jest bardzo skomplikowany-trzeba zebrać jak najwięcej znajomych, którzy zdecydują się zarejestrować w serwisie Aliora i założyć wirtualne konta- więc liczę, że bedzie dobrze.

Gość n73
nokia n73 moim zdaniem jest najlepsza

Gość vertus
jesli jestes materialistka i chcesz sie lansowac na salonach to tylko iphone oraz vertus! wlasciwie vertus jest marka nr 1 wsrod bogatych

Gość vertus
ale ja mam iphone i tez bedziesz zadowolona

Gość Pawblito
etam iPhone jest przereklamowany, ten telefon to nic specjalnego. mialem igo ale zmieniałem, chcialem omnie ale za droga, wiec kupiłem LG Viewty, o wiele tańszy a do tego wydaje mi sie ze bardziej funkcjonalny od iPhone, aparat 5 mega, duzy dotykowy wyswietlacz no i co najbardziej lubie to to ze nagrywa filmy z predkoscia 120 kl/ sec. :)

Gość latte girl
jesli chodzi o telefon dotykowy to tylko iphone! viewty, omnia i cala reszta co prawda parametrami bija go na glowe, ale wygoda uzytkowania to koszmar!!! jesli komus zalezy na extra parametrach to radzilabym raczej z tradycyjna klawiatura np c902, ale to telefon dla bonda, jamesa bonda... :D

Gość Pawblito
Racja C902 jest niezły :) mi sie pdoba, szkoda tylko ze nie ma WiFi, tylko tego mu brakowało. Hmm mi na moim Viewty pisze sie bardzo wygodnie esy, prawda zajeło mi 3 godzinki nauczenie sie obslugi, ale jak kazdy bawi sie nowa zabawka przez tyle czasu :) nauczyłem sie i nie mam problemow z obsluga ;)

Gość hvtrtgh
iphone to przereklamowana, amerkanska tandeta. Teraz rzadzi xperia :classic_cool:

stara dobra nokia 6300 nie znam nikogo, kto by narzekal !

Gość kawa z rana
moj maz kupil sobie w zeszlym tygodniu fajny telefonik.nokia8800 wyglada super.

Gość Trykens
fajny BB jest ale drogi :) wolałbym kupic chyba Reinora tanszy a do tego bardzo funkcjonalny, no i 8Mega apracik ma

Gość bruko
fajny jest ten reinor, to prawda :) taki starszy brat Viewtego :) mam teraz Viewty i chce zmienic, zastanawiam sie wlasnie nad reinorem, chyba troche bardziej meski nic Viewty jest :D a lepszy

Gość matrinonim
zdecydowanie Reinor, dostałem na swieta, pod choinke :) swietny jest :D no i w koncu moge sie w metrze czy pociagu film obejzec :D :P na legalu :P hehehe polecam swietny jest

Nokia N97 (poczytaj specyfikacje na necie, NIEBO!) Sony Ericsson K800i - ze starych modeli, wielokrotnie nagradzany, praktyczny, funkcjonalny, ma dużo bajerów, ale z Nokią N97 się nie równa.. z Nokii masz też N96 i N95 8GB polecam zajrzeć do specyfikacji modeli. pozdrawiam

jeszcze Sony Ericsson K850i (aparat 5mpx, ale dziwną ma klawiaturę) Samsung Omnia - ładnie wygląda.. ;) LG KF900 seria Prada wszystko zależy od tego, co sobie cenisz w telefonie. jeśli lubisz mieć duży wyświetlacz, super aparat, klapkę, chcesz żeby był malutki, albo super cienki, czy żeby miał inne super bajery.. moim zdecydowanym faworytem w każdej kategorii jest Nokia N97 i N96, a N95 8GB już mam i serdecznie polecam.

Gość Retru
Do siemka LG Prada II to jest telefon z duszą ten teflon ma coś czego ma coś czego nie będzie miał zaden tel z 10mpx 100mb/s HSDPA procesto core 2 :D

Gość Zbychu z galerii
-----Materialistka20 nie kupię ci tego telefonu. Nie dość, że jakieś drogie sobie wybierasz to jeszcze nie ma cię ostatnio w umówionych miejscach w galeriach handlowych. A tak poważnie - skończ dziecko dawać d...y starszym panom to nie będziesz miała takich problemów jaki telefon kupić. Prawda, że proste rozwiązanie? Do książek a nie do galerii !!!!

Tylko nie samsung cooke i avila bo pękają szybko wyswietlacze i nawet ciezko uprosic sie o naprawe bo twierdza ze to wina posiadacza

Gość jeden_moment
najlepszy telfon na rynku... jedni powiedzą, że to iPhone, ale ja się nie zgodze, bo sadzę, że ten LG nie tylko mu dorównuje, ale nawet go przewyższa http://www.electro.pl/produkt-LG_Telefon_LG_GC900_Viewty_Smart-120715,286.html Marzy mi się jego kupno. Może jak będę zmieniała ten aparat, który teraz mam to się uda go kupić taniej.