Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebelily

cilest !!!

Polecane posty

Gość bebelily

czy Cilest jest na pewno skuteczny tak jak np. Yasmine czy jakieś inne cuda hormonalne ? bo nasłuchałam się wiele opowieści o ciążach przy Cilescie i zaczęłam sie bac, bo sama go biorę od pół roku ... proszę o odpowiedzi !!

hej;) ja biorę te tabletki od pół roku i w ciąży nie jestem...a musze przyznać że nie kocham sie z swoim facetem sporadycznie...kiedyś z moim ex teź lubilismy sie kochać...ale wtedy nie brałam tabletek a on nie używał prezerwatyw...byłam z nim pół roku i ani razu nie kochaliśmy sie z zabezpieczeniem i nie wpadliśmy....co prawda nie kończył we mnie;/ ale strach mały był....będąc z obecnym facetem zgodziłąm sie na branie tabletek i jest bosko:) nie ma skutków ubocznych a sex to czysta przyjemnośc bo nie boję się wpadki:) facet kończy we mnie i oboje jesteśmy zadowoleni a uczucie wpadki jakoś nas nie prześladuje. moja koleżanka bierze te tabsy od 2 lat i też jeszcze nie wpadła a nie żałują sobie z facetem...uważam ze to dobry wybór tabletek;) i nie bój się tak...wiadomo że wpadki sie zdarzają ale mała ostrożność nie zaszkodzi:) to aż skutecznośc ponad 99% więc nie zadręczaj sie ciążą a kożystaj z swobody i przyjemności jaką daje sex;)

Gość bebelily
taka odpowiedz mnie zadowala ;)) w sumie ja z Miśkiem też sobie nie odmawiamy i korzystamy z uroków bycia razem ;D i niby jest wszystko OK . no trochę się uspokoilam ;)) dzięki wielkie ;**