Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze wiecie dziewczyny

Jaki to jest stanik z pionowymi fiszbinami i nieusztywnianymi miseczkami?

Polecane posty

Niby gdzie są te fiszbiny?Czy on będzie dobrze trzymał duży biust?

Nikt nie wie? :(

Gość podnosicielka
na duży biust dobre są minimaizery z szerokimi ramiączkami

Ale ja nie chcę szerokich ramiączek bo paskudnie to wygląda pod topem.Zresztą nie chcę też pomniejszać optycznie biustu,tylko ładnie go wyeksponować

Gość -----------__________
te pionowe fiszbiny sa przy miseczkach po bokach

Bzdura! duży biust wcale nie potrzebuje stanika z szerokimi ramiączkami - piersi mają być podtrzymywane przez obwód biustonosza, a nie wisieć na ramiączkach. Dlatego ważne jest, żeby dobrze dobrać rozmiar (odpowiednio ścisły obwód i dużą miseczkę), w czym pomaga ten kalkulator: http://www.bra-fitter.prv.pl/ oraz dziewczyny z Lobby Biuściastych. Do autorki tematu: masz na myśli jakiś konkretny model? Bo pionowe fiszbiny to mi się głównie z gorsetami kojarzą... Chyba, że chodzi o pionowe druty w boczkach, pod pachami?

Gość to ja facet prawdę powiem
latem to mam wrażenie że chyba 99,99% polek ma źle dobrane biustonosze co wam po drogich markowych stanikach jak się nawet baby zmierzyc nie umiecie wasza sprawa wiem ale zróbcie przysługę dla facetów nie pokazujcie się w dzień latem w koszulkach , bo jak patrzymy na wasze obwiśniete cyce z wrzynającym się tu i tam ,widocznym spod koszulki to bardziej nam się Tomek Jacyków podoba i chcemy zostac homo ,jest to obrzydliwe i wcale nie jest seksi źle ubrany obwisły cyc w opiętej bluzce albo obwisły cyc bez stanika w opiętej koszulce blehh fujjj lepiej sie schowajcie