Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M****

Co zrobic? zgodzic sie?

Polecane posty

Gość M****

na seks na czysto i do konca zaraz rzed okresem? pytanie szczegolnie do dziewczyn ktore juz doswiadczaly takich przezyc...

jak chcesz ryzykować zajście w ciążę i nie boisz się, że facet Cię czymś zarazi, to proszę bardzo. doznania będą świetne.

Gość M****
nie chce jeszcze dziecka.... ale przeciez zaraz przed okresem sa nie plodne wiec....

Gość Powiem Ci tak
Ja kocham się przed okresem i w jego trakcie bez zabezpieczenia już jakieś kilka lat i jeszcze nie jestem mamusią. Ale uważaj , bo każda z nas ma inne ciało i inaczej jajeczkuje. Ja mam równe okresy jak w zegarku, więc łatwiej przewidzieć "bezpieczne" dni. Z tym, że ciąża w moim przypadku to nie bylaby tragedia. Kończę studia i pracuję, a mój chłopak już dawno skończył i od dawna pracuje, nawet mu dogadują że nie ma jeszcze dzieci. Więc nie wiem jaką Ty masz sytuację...

Gość Powiem Ci tak
Dla większego bezpieczeństwa użyjcie globulek plemnikobujczych, stosujcie pozycje, w których to Ty jesteś na Nim, niech nie kończy w Tobie. Umyj się po wszystkim, ponieważ woda niszczy plemniki. Takie moje, może trochę staromodne rady :)