Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatowa oficerka

ZONY OFICERÓW ZAWODOWYCH!!!!

Polecane posty

Gość swiatowa oficerka

zakladam taki topik bo jak dotad nie znalazłam tematuposwieconego TYLKO zonom zolnierzy zawodowych, a zwlaszcza oficerów. piszcie jak sobie radzicie z codziennoscia, jak wyglada i jak zmienilo sie wasze zycie.... moj maz jest w szkole oficerskiej we wrocku i niedlugo czeka nas przeprowadzka nie-wiadomo- gdzie.... boje sie tego...\ sama, daleko, bez rodziny, znajomych i przyjaciol.... bez wsparcia i pomocy... bo niestety sluzba nie druzba i czesto bedzie chyba tak ze praca meza bedzie burzyc nasze plany ::)) boje sie zwlaszcza tego ze zostane sama z malym dzieckiem w domu jak maz bedzie w pracy a tu znikad pomocy..., ze nie znajde pracy w malej pipidowce i bede swirowac w domu z nudów.... ech zycie!!!

Gość pozdro6OO
hehe zacznij obawiac sie czegos innego. mam paru kumpli co maja ojców albo psów albo wojskowych no i jeden strazak. kumpla ojciec ktory jest psem juz z 15 lat nie daje zyc rodzinie, przezarła go robota ktora prtzynosi do odmu i robi jazdy nawet na trzezwo. wiadomo pouzeraj sie ze złodziejami ktorzy wiedza wszystko najlepiej i ktorych chroni prawo. kolejnego kumpla a nawet 2 ojcowie sa wojskowymi, tego pierwszego z ktorym słabo sie kumam mowił tylko tyle ze nie ma z nim tematu zawsze cos o wojsku, zawsze jakis problem ze meble zakurzone wszedzie problem. tego drógiego jest majorem, rozwiódł sie z zona bo nie mogli z nim wytzrymac w domu, wojo nauczyło ze wszystko było na rozkaz, wiadomo jak ma sie majora to wszystko pod nos przynosza i chciał tak smo w domu jedna wielka musztra no i w rezultacie rozwodzik. kumpla ojciec strazak ... spoko typ do gadki i te sprawy luzzak tyle za alkocholik, oliwa nie z tej ziemi. wiec zacznij sie martwic o znecanie sie psychiczne a nie o jakies duperele. myslisz ze sciemniam poczytaj nanecie co maja zony mundurowych, jaki maz był kochsmy przed slubem a co sie dizeje teraz...

Gość kobiety mężczyzn mundurowych
jest taki top, poszukaj

Gość światowa oficerka
znam ten topik, ale taqm jest głównie o policjantach mowa, dlatego stworzyłam osobny , gdzie bedzie mowa o wojskowych :) a poza tym tamten topik rozrosłsie do nieslychanych rozmiarów

Gość dlatego trzeba dać babie jasno
aha pozdro6OO ty oczywiście wiesz najlepiej :D:D:D:Dżenua

Gość Monia_.
hej :) a więc mam oficera w domu.. major żandarmerii wojskowej :)

Gość światowa oficerka
i jak to wygląda Monia?? czesto sie przeprowadzacie? jak sobie radzisz z oderwaniem od rodzinnych stron?? :)