Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłamliwa_suka

Błagam o pomoc!!

Polecane posty

Gość kłamliwa_suka

Doradźcie mi co mam zrobić.. mam 20 lat i jestem dziewica a swojemu chłopakowi z którym jestem juz od 3 miesięcy powiedziałam ze już dawno je straciłam... on jest bardzo doświadczony i głupio mi było się przyznać.. parę razy już prawie miedzy nami doszło do sexu! A ja nic o tym nie wiem!!! POMOCY

Gość pokijuhygt
wyruchal cie po pijaku?

Gość nie rozumiem takie glupoty
i Twojego NIEmyslenia... Nie umiem doradzic 🖐️

ale nie zawsze za pierwszym razem traci sie "dziewictwo" kazda kobieta ma inna blone dziewicza i czasem ona peka dopiero za ktoryms tam razem z kolei wiec jesli on jest taki doswiadczony to powinien o tym wiedziec.. z drugiej strony.. nie rozumiem dlaczego nie przyznalas sie do tego ze jestes dziewica?? wydaje mi sie ze facetow to kreci ze moze miec laske jako pierwszy.. :)

Gość kłamliwa_suka
nikt mnie nie "wyruchał" i w tym problem

Gość kłamliwa_suka
jakoś mi głupio było;/

Gość katjaa
lepiej powiedz ze skłamalas ja tez bala sie przyznac tzn wstydzilam ale potem mu powiedzialam ze skamalam i on powiedzialm ze to bardzo fajnie. ze chcial miec dziewice ale nie wierzył ze jescze istnieją:d

no to moze mu powiedz o tym.. napewno nie bedzie mial Ci tego za zle.. gorzej jakbys powiedziala ze jestes dziewica a bys nie byla.. wydaje mi sie ze zadowoli go ta mysl ze on bedzie Twoim pierwszym.. w dzisiejszych czasach dziewica to rzadkosc i jesli facet ma ta przyjemnosc "rozdziewiczenia" to napewno wplynie to pozytywnie na jego ego :)

Gość kłamliwa_suka
Dzięki podbudowałyście mnie trochę;)