Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala9000

czy możliwa jest ciąża??

Polecane posty

Gość lala9000

jeśli dwa miesiące temu na usg pokazalo,ze moje endometrium ma 3 mm to przy braniu tabletek (cerazette) moze sie to zmieniac?? tzn. mam dziwne objawy jak przy wczesnej ciazy, ale biore regularnie tabletki i nigdy nie kochamy sie z chlopakiem do konca, tzn. on zawsze przed wytryskiem wychodzi. do tego to cienkie endometrium...czy to w ogole mozliwe by byc w ciazy?

Gość lala9000
no nie wiem, jakas blokada psychiczna, ale chyba malo prawdopodobne zeby byc w takich warunkach w ciazy ,co?

Gość zakłopotanaP
tak, wręcz bardzo małe. w sumie też nie rozumiem dlaczego nie kochacie się do końca- stosunek przerywany podobno zabija namiętność, a twój facet może nabawić się nerwicy,oziębłości.

Gość lala9000
sama chyba tego nie rozumiem...naprawde, ciezko to wyjasnic, to naprawde jakas blokada, strach przed ciaza, nie wiem. chyba sobie troche wmawiam te objawy....ale jutro zrobie test dla swietego spokoju

Gość lala9000
zrobiłam test...negatywny, ale brzuch dalej boli..

Gość niki22
ja tez z moim chlopakiem nie kochamy sie do konca- on wie ze musi wyjac zanim wytrysnie ... biore pigulki Jeaninne od 3 lat i czasem sie zdarzabol brzucha i inne

Gość szurum e burum
mój też zawsze wyjmuje przed wytryskiem....a zabezpieczamy sie prezerwatywą