Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość World beyond

Wasze niezwykłe, tajemnicze, paranormalne zjawiska

Polecane posty

Gość World beyond

Jak w temacie. Przydarzyło wam się kiedyś coś niezwykłego? Coś co nie da się racjonalnie wytłumaczyć? Macie jakieś zadziwiające zdolności? Podzielcie się swoimi, mam nadzieję, że autentycznymi historiami. Pozdrowienia dla niezwykłych ludzi!

Gość czego tu sie bać to tylko
ciekawy topik chociaż ja nie jestem niezwykła tylko zwyczajna szaraczka mówi sie że kazdy jest niesamowity i wyjątkowy ja tak na siebie patrze i nic innego niezwykłego osobistego nie mam chodzi mi o cechy umiejętności zdolności i to mnie strasznie wnerwia :(

tak ja miaalm taka paranormalna tajemnicza przygode mianowicie podczas imprezy modlilam sie do porcelanowego bozka kiedy to moja kupa zaczeła lewitowac i podjela ze mna rozmowe na temay polityczno-erotyczne

Gość pijusek z klasą
kiedys w srodku nocy jak juz spalam "cos" strasznie stukalo po szybie jakby ktos reka uderzal. Mieszkam w bloku na 4tym pietrze- nie bylo wiatru, nie bylo deszczu- nic. To nie byly urojenia bo moi rodzice to slyszeli i na drugo dzien matka do mnie z tekstem" co sie tak tluklas po nocach". Jak to wyltumaczyc????

Gość photoagora
ok teraz ja.. :) niezwykle jest to ze zajebistego mam pecha, codziennie zdarzaja mi sie 4 nieszczescia. wszystko co dotkne sie niszczy albo psuje.

Gość pijusek z klasą
aaa i jescze jedno- jak moj piesek zmarl to kilka dni po tym slyszalam jego skomlenie i dreptanie a eto juz w ogole byla masakra spie sobie i slysze taki delikatny syk siadlam na brzegu lozka i widze mojego pieska zziajanego siedzial obok kompa i patrzyl sie - nie czulam wowczas strachu ale gdy chcialam podejsc i poglaskac to jego postac zniknela i dopiero wtedy oblaly mnie zimne poty i strach- cala noc wtedy spalam przy walconym TV brrr nie chce wiecej takich sytuacji

Gość mi się śni
bardzo często we śnie widzę różne rzeczy. Gdy jeszcze chodziłam do szkoły czy jak studiowałam bardzo często śmiły mi się rozwiązania zadań. Co ciekawe dotyczyło to głównie przedmiotów ścisłych. W czasie choroby, kiedy czekałam na wyniki badań, przyśniły mi się one. Tak jest od kiedy pamiętam.

Gość pijusek z klasą
a co oznacza jak sie snia osoby zmarle? np moja babcia, moj piesek(nie osoba ale jak dla mnie to czlonek rodziny byl )

Gość pijusek z klasą
mi sie sni moze ci sie liczby w totka przysnia :D

Gość mi się śni
nie, takie rzeczy raczej nie. Widzę jakby rozwiązania różnych dręczących mnie problemów

Gość jytkl
miałam pare snów, które wydarzyły się po jkaimś czsie, bardzo dużo było w nich szczegółów które się sprawdziły ,te wydarzenia to podróż pociągiem do osoby z rodziny która byłprzez doperacją i cos jeszcze na ten temat, oraz sytuacja hm 9taka gdzie ta osoba zachwywała sue nerwowo bardzo)u pewnej znajomej,

Gość lenardda
ja mam umiejętność i pewną zdolność są to prorocze sny i nie wiem po co one mi się śnią.Nie są to żadne istotne przełomowe wydarzenia życiowe ale czasami doperele. Np śni mi się gorzka czekolada która lata po pokoju. Na drugi dzień mama spotkała na rynku koleżankę z którą się długo nie widziała i zaprosiła ją do siebie ,do nas do domu a ona przyniosła czekoladę, jak ją zobaczyłam, takie duże opakowanie to odruchowo zapytałam czy jest gorzka a ta koleżanka powiedziała : A skąd wiesz ? i mam takie sny ok 4 na miesiąc, tego typu. Ale czasami przyśni mi się coś znacznego, ostatnio w lipcu, na początku.Kuzynka ma dwójkę dzieci a mi się śniło że urodziła trzecie.Powiedziałam to w rodzinie i kuzynce a ona sie zrobiła czerwona i powiedziała że jest w ciąży. Sama byłam w szoku i oczy mi wyszły na wierzch. Czujecie ? Jak sobie zdam sprawę, że wszystko jest już ustalone co ma się wydarzyć .

Gość ramburak
ja raz zjadłem kosmoludka z kiślem, byłem mały, chodziłem do przedszkola i go podtopilismy jak wyszedł ze statku najpierw w kaszy mannie, a potem w kisiel i pozarłem bo bylem najodwazniejszy

Gość ramburak
ja zjadłem kosmoludka z kiślem a wy kurwa ludzie jak kłody ! troche pieprzonej empatii !!

Gość znachorka
Mi zawsze jak śni się, że jestem w ciąży, rodzę, lub mam malutkie dziecko, to umiera ktoś z rodziny (mojej albo męża). Wiadomość zawsze przychodzi w ciągu 2-3 tygodni.

Gość World beyond
Podnoszę :).