Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdecznie wspólczuję

PYTANIE ODNOŚNIE GG!!!!!!! TEŻ TAK MACIE???????????

Polecane posty

Od jakiegoś czasu (miesiąc czy coś koło tego) zauważyłam takie rzeczy: 1. Wiadomości wcale nie dochodzą (kiedyś było to sporadycznie, teraz non stop:o) 2. Smsy z gg nie dochodzą:o 3. Jak włączam gg nie mam żadnych wiadomości od znajomych po czym za 5 minut dochodzi jakaś oczywiśnie nie wysłana w tej chwili tylko np.poprzeniego dnia wieczorem:o 4. Jestem np.niewidoczna i mam opis, a znajomi mówią. że widzą mnie jako dostępną bez opisu:o 5. Widzę kogoś dostępnego z takim znaczkiem przy słoneczku, który oznacza, że dana osoba ma opis, ale jego opisu nie widzę i co za tym idzie jak piszę do tej osoby to ona nie dostaje moich wiadomości i ja jej:o Zauważył ktoś z Was wyżej opisane przeze mnie problemy z gg??:o

Gość hgfguylftuk
nie

Gość kijanka aa
Ja zauwazylam tylko ze nie da sie wyslac sie smsow, to znaczy pojawia sie komunikat ze probelmy z bramka i jest to notoryczne :/

ja zauwazylam poza tym teraz np mam odpalone gadu i widze osoby dostepne i niektore maja opis ale wszystkie niedostepne nie maja opisu, co przeciez jest niemozliwe bo duzo oosb zostawia opisy;) czasem musze probowac 10razy wlaczyc gg bo mi nie dziala

Ja zauważyłam. Wiadomości przychodzą z opóźnieniem. Czasem jak włączę gg dajmy na to w niedzielę rano to dostaję wiadomość z soboty rano, a przecież byłam wtedy na gg. I co najlepsze w poniedziałek też przychodzi ta sama wiadomość z soboty. :o Trochę to chaotycznie napisałam, ale chyba wiadomo o co chodzi. W dodatku coś jest nie tak z opisami. Czasem jak włączę gg to nikt nie ma opisu (chodzi mi o osoby niedostępne), a przecież dobrze wiem, że opisy powinny być (moja Bratowa np. jest w Niemczech i nie ma dostępu do internetu- przed wyjazdem ustawiła opis i raz go widzę a raz nie). Nie wiem o co w tym wszystkim biega, ale mnie to wkurza.

no własnie o tym tez zapomniałam, że się opisy nie ładują:o i to jest na bank tak bo kumpel wyjechał i ma opis non stop, a ja widze go raz bez opisu, a nieraz przy wielkim szczęściu załaduje mi się jego opis:o nie wiem co sie dzieje:o

P.S.fajna madchen ale ładna z Ciebie kobietka;)

z tymi wiadomościami przychodzacymi kilka razy to tez niezłe jaja:D dostałam kiedyś zaproszenie na grilla od kumpla i przychodziło mi 7 razy jak tylko włączałam gg:o już mysłałam, że on taki namolny:P:P:P na szczęście to gg nawala:D