Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA_z_PRZEJSCIAMI

ZASTANAWIAM SIĘ,CZY.....

Polecane posty

ZASTANAWIAM SIĘ,CZASEM CZY ZYCIE Z DRUGA KOBIETA BY NIE BYLO LEPSZE,TYLE W ZYCIU JUZ PRZESZLAM I JUZ MAM DOSYC FACETOW.POWOLI ZASTANAWIAM SIE JAKBY TO BYLO ZY Z DRUGA KOBIETA.W KONCU ONE-KOBIETY BY NAS ROZUMIALY LEPIEJ-ROZUMIALBY CO TO BOL GLOWY,SKOKI HORMONOW,CZULUSC CZEGO POTRZEBUJE ITP....CO O TYM SADZICIE?

Gość jestem hetero
i nie wyobrażam sobie życia z inną kobietą :)

tego sie nie wybiera,ja mam meza i co z tego!

kobiety w pożyciu bywają gorsze od facetów, nie ma reguły, wszystko zależy od tego jaki człowiek stanie na twojej drodze, swego czasu mieszkałam z kolezanką, był to fajny, beztroski okres wiecznego imprezowania, no ale kiedyś tam trzeba było dorosnąc i wiem, że każdej kobiecie jest potrzebny partner dajacy poczucie bezpieczeństwa (celowo napisałam "partner" bez wskazania na płeć)

Gość ssdfvfd
Ja osobiście wiem że z kobietą za nic bym się nie dogadała. Chociaż mój fochowaty, rozemocjonowany, i pedantyczny... taki zbyt kobiecy mi się wydaje.

Mi się dobrze mieszkało z dziewczynami na studiach ;) Było czysto, bo dziewczyny często sprzątają, co wieczór pogaduchy do poduchy, zbiorowe wyprawy na kluby, super. A mój chłopak - kazał mi odkurzać u niego w mieszkaniu, to go wyśmiałam :P Eh te maminsyny ;)

wyszłam z kąpieli ma ewidentne problemy interpersonalne zwłaszcza z płcią przeciwną a na dodadet boi sie zaangażowac emocjonalnie w związek... wiec raczej trudno z nią dyskutowac :P

zgadzam się,że różni są ludzie różne tęz są kobiety faceci. Każdy szuka szczęścia swojego ideału i powiem wam, że już mam dosyć facetów, którym tylko jedno w głowie.Każdy jak tylko jeden jak sie spotkaja mówią o jedym przelecieć,a może by tak trochę czułości...zastanawiam sie nad życiem z kobietą,może ktoś kiedyś a może nadal tak żyje...chcę odmiany.czesto patrzę teraz na inne koleżanki z pytaniem czy chciałabyć ze mną,jak to jest....?

nie powoli przelałam to co czuję na forum...

tak o czym myśli...?Oj chciałby się przytulić szepnąć coś do uszka,zasnąć przytulonym????

czemu kobiety są takimi egoistkami? :D:D i chcą tylko czułosci, przytulania i szeptania w uszko? :D krytykujesz autorko facetów i dokładnie identycznie jak (niby) my jestes egoistycznie ukierunkowana tylko na swoje potrzeby

faktem jest że życie prawie nigdy nie jest pasmem sukcesów , ale też rozczarowań, nie mozna wszyskich oceniac jednakowo , ja jeżeli chodzi o męzczyzn to sa różni , od opiekuńczych i troskliwych do drani i chamów, jak ktoś juz wcześnie wspominał to zależy na kogo się trafilo, mamy jeszcze wolna wole i mozliwość wyboru, wiec co nas wstrzymuje aby z tego skorzystać

Gość nie hcce mi sie isc do pracy
Ja jestem bi, ale prawdopodobnie nie wytrzymałabym tego natężenia emocji i intensywności komunikacji... Np. wyobraź sobie DWA PMS-y na raz. :D

dlaczego ludzie wolą narzekać i się wyrzalać zamiast wziąśc sie w garśc i zmienic to co im niedpowida , oczywiscie nie krzywdzac innych co tak naprawde nigdy nie jest możliwe , a wiec zachowujmy sie jak egoiści , samolube i pozbawione uczuć roboty , przeciesz to nasze życie i nikt nie może nim dysponowć,

dlaczego od razu egostki,moze pisze to tylko dlatego,ze mam juz dosyc facetow. A moze mam zyc w zwiazku od tak bo tak trzeba a moze ja bym tez chciala zaznac jakiego ciepla.Chcialabym go zaznac od kobiety bo w moim 30 letnim stazu nie istniej cos takiego jak spelnianie marzen kobiety,przez faceta:(

czy są to jakieś kobiety,które żyją z kobietami ???

a z facetem nie?

a z kobietą nie? Jakoś, chciałabym spróbować:)

czy to coś złego?