Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antek12345654321

Do bankowcow-prosze o porade!!!!

Polecane posty

Gość Antek12345654321

Witam sedecznie, czy ktos moglby mi poradzic, czy mam szanse na otrzymanie kredytu hipotecznego w wysokosci o 100 tys zl. Mam ok 30 tys oszczednosci, od 2 lat pracuje na wyspach. Niestety sytuacja rodzinna zmusza mnie do powrotu do Polski na okolo 2 miesiace. W zwiazku z tym trace tam chwilowo prace. Podczas pobytu w Pobytu w Polsce chce kupic mieszkanie. Czy bank moze uznac moja zdolnosc kredytowa? Mimo chwilowego braku pracy? Mam udokumentowane dochody za okres 2 lat pobytu tu, wyciag z kont bankowych itp. Do Anglii wracam niezwlocznie za 2 miesiace i wiem,ze nie mam zadnego problemu z znalezieniem pracy. Dodam,ze nie mam zadnych innych zobowiazan finansowych, mam 28 lat i jestem samotny. Poradzcie.

Gość bankow wiec
mzoe nie przyznawaj sie,ze nie masz pracy? ;)

Gość Antek123456
Wie ktos, co zrobic? Bardzo prosze o rade!

Najprawdopodobniej nie dostaniesz kredytu hipotecznego, należy okazać umowę o pracę kredytodawcy, z której wynika, że ileś już pracujesz i co najmniej ileś będziesz pracował ( jakie bank, takie kryteria) Spróbuj zadzwonić albo przejść się do Millenium, oni mają bardzo przystępne kryteria i może pójdą na coś takiego ... Ale wątpię.