Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham krzysia

POMÓŻCIE WYBRAC SAMOCHÓD

Polecane posty

" Każdy bedzie doradzał samochód jakim aktualnie jeździ" ja nie polecam takiego jakim jezdze - jesli juz, kup subaru justy :P

Gość kocham krzysia
Dobra, postawię pytanie tak. Nie kupiłbym Opla bo...

Gość gladelupaaaa
komiczne ale zauważ, że amerykańskie auta mają najczęściej silnik o pojemności conajmniej 3, bo tam i paliwo o połowę tańsze. jak poprzyjeżdżali do Polski to przerazili się cen benzyny. nieopłacalne to by było, autorka by lała i lała

Gość wnuk smirnofa
ale decyzja autorko. epokowa:) ople sa ohydne penisoidlane ksztalty, mdle kolory, staromodny design

Gość gladelupaaaa
autorko kup Opla jeśli chcesz. Mój instruktor jeździł na początku na Corsach, w WORD-zie, gdzie zdawałam były wcześniej Corsy i jakoś dawały radę przez wiele lat, a jak wszyscy wiemy-na kursie prawka samochody wiele przechodzą, oj wiele :P

widze tu sami eksperci motoryzacyjni... 90% europejskich smaochodow ma swoje odpowiedniki w USA - maj te same silniki (tylko siesli jest mniej bo sa malo popularne w usa) co wy myslicie, że tam są focusy 3.6 V6 albo nissan micra 4.0 V8? :D:D

Gość gladelupaaaa
komiczne to nie wiesz, że kobiety to najlepsze ekspertki, zwłaszcza w dziedzinie motoryzacji? :D:D

Gość gladelupaaaa
haha nie wyobrażam sobie Micry z silniekiem 4.0 :D:D leciałaby chyba jak torpeda. chodziło mi o typowo amerykańskie marki albo samochody najbardziej tam popularne typu Humer lyb Range Rover

a Hummer nigdzie nie jest popularny... to sa zawsze samochody niszowe - ogladasz za duzo raperskich teledyskow

Gość proponuje pozostawic ten
temat, jak i wszystkie pozostale na kafe komicznemu. Przeciez on zna sie na wszystkim wiec po co jakakolwie rozmowa:P:D

Gość gladelupaaaa
komiczne no przecież napisałam, że jest popularny, niekoniecznie amerykański. teledysków się nie naoglądałam, a już na pewno nie raperskich (to nie w moim stylu), ale uwierz, że w trakcie mojego pobytu w Stanach widziałam najwięcej w.w marek. Ogólnie najwięcej Range Rover'ów i wszelkich byle by tylko był duży i miał silnik conajmniej 3.0

Gość wnuk smirnofa
pieniadze trzeba wydawac z pewna nonszalancja a nie nosic sie z kazda decyzja jakby to byla za przeproszeniem ciaza zawsze wprawia mnie w oslupienie ze ludzie zyja na tym swiecie jakby bez preferencji i pogladow i dopiero kiedy trzeba podjac decyzje zastanawiaja sie co lubia, jakie maja zasady i gust tabula rasa w swiecie zdominowanym obrazem reklamowym i informacja

Gość gladelupaaaa
komiczne możesz zdradzić, ile masz lat?

bo akurat na samochodach sie znam... a co do aut w USA - mamy tam pełne spektrum marek... nikt nie mowi autorce, zeby sprowadzila sobie vipera z silnikiem 8.3 V10 tylko piszemy o odpowiednikach europejskich samochodow

" komiczne dostałeś mojego maila?" tak i odpisalem - powinnas juz w sumie dostać... jak nie to wysle jeszcze raz

"możesz zdradzić, ile masz lat?" zawarłas tu dwa pytania... moge zdradzić - każdy moze ale akurat kobiety z która jestem nie chce zdradzac.. :P:P a co do wieku to mam 34 lata

"ze ludzie zyja na tym swiecie jakby bez preferencji i pogladow i dopiero kiedy trzeba podjac decyzje zastanawiaja sie co lubia" dokładnie - nie pojmuje dylematów "jaki samochod kupić".... ja zawsze wiem, co chce kupić... autorka ma na fure 50 tys... ja bym polecił dla kobiety mini copera S - 3-4 letni bedzie spokojnie w tej cenie... samochod z jajem, dobry silnik, produkcja bmw zapewnia dobrą trakcje...

Gość gladelupaaaa
oj nie chodziło mi o zdradę kobiety tylko o wiek :P

Gość kocham krzysia
Dobra komiczne znasz się na samochodach to mi pomóż. Co złego jest w oplach, psują się, są tandetne no nie wiem słaby silnik. Nie chodzi o wygląd, bo akurat jak na mój gust ta nowa corsa jest ładna.

"oj nie chodziło mi o zdradę kobiety tylko o wiek" przewrotnosc kobieca nie ma granic... podstawowa wada opla to to, ze kosztuje podobne pieniądze, jak jego odpowiedniki innych marek... kupujac samochod, placisz glownie za prestiż marki... opel to nie marka... to znaczek na masce, jest tam, gdzie topa management koncernu GM zdecyduje sie go przyczepic... po drugie - corsa nowej generacji jest niewiadomą, samochod jest na rynku dosc krotko... zazwyczaj nalezy kupowac modele, ktore produkowane sa juz 2-3 lata, gdyz wtedy producent zazwyczaj wyeliminowal wiekszosc usterek

Gość wnuk smirnofa
o tak mini coopery to akurat moj gust. ale nie po kims. i moze niekoniecznie s :) autorko -nie sraj w banie tylko kupuj. jak ja bym miala kupic samochod to w pierwszych wolnych 5 minutach udalabym sie do salonu i kupila.

Gość wnuk smirnofa
jak na mój gust ta nowa corsa jest ładna sztuczny penis wyjdzie taniej :D

Gość gladelupaaaa
komiczne jesteś błyskotliwy facet, więc może pomożesz rozwiązać mi problem? chodzi o to, że błędnie 3 razy został wprowadzony kod pin. Tak się składa, że osoba, która to zrobiła nie ma przy sobie kodu puk (może mieć go dopiero w piątek). Telefon jest w sieci plus. Czy da się to jakoś cofnąć w pukcie plusa? dodam, że nie chodzi o mnie :P