Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham krzysia

POMÓŻCIE WYBRAC SAMOCHÓD

Polecane posty

Gość gladelupaaaa
w punkcie*

gladelupaaa :D błyskotliwosc tu nic nie pomoze... co zrobic? kupić telefon na karte a tamten odblokowac w najblizszym salonie, ktory sie tym zajmuje :D

Gość wnuk smirnofa
jesteś błyskotliwy facet, więc może pomożesz rozwiązać mi problem? chodzi o to, że błędnie 3 razy został wprowadzony kod pin :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: komiczne. moja porcelanowa filizanka jakby zbladla. jakies pomysly?

Gość wnuk smirnofa
aha. a moj kucyk kuleje

Gość gladelupaaaa
komiczne chyba się nie zrozumieliśmy :P ten telefon również jest na kartę, chodziło mi raczej o to, że w Plusie są w stanie odblokować komuś telefon (np. za okazaniem dowodu) bez kodu puk ;)

Gość gladelupaaaa
wnuk smirnofa Ciebie nie pytałam więc nie musisz wysilać swojego móżdżka na myślenie :P Ale jeśli wiesz, co zrobić to słucham. Jak wiadomo po trzech błędnych próbach telefon sie blokuje i wymaga kodu puk. Ta osoba tego kodu nie ma (ma w domu rodzinnym), a telefon jak wiadomo jest potrzebny. I pytam-czy w Plusie da cos sie z tym zrobic? otb

"ten telefon również jest na kartę" zatem kupno nowej karty nie bedzie problemem? :P autorce polecam jeszcze alfe romeo junior... niedługo powinna byc dostepna

Gość wnuk smirnofa
co mnie obchodzi twoj telefon kiedy moj kucyk kuleje. tak mysle czy to te nowe podkowki? juz nigdy sztucznych diamentow. one uczulaja.

Gość gladelupaaaa
Będzie, bo tamten telefon jest w mix'ie :P trochę pokręciłam i nie wiem, czy wszyscy mnie zrozumieją :D

"komiczne. moja porcelanowa filizanka jakby zbladla. jakies pomysly?" podobno w salonie plusa potrafią odświeżać kolory :P:P a co do telefony - nie wiem, czy potrafia go odblokowac w salonie - nigdy nie wpisalem 3 krotnie złego Pinu

Gość gladelupaaaa
ja też nie :P mój jest zbyt banalny, żeby się pomylić. a tamta osoba, moja znajoma-ktoś bawił się jej telefonem, nie mogł go włączyć i ogólnie patologia :O

Gość wnuk smirnofa
gladeluppa liste rzeczy nad morze??? az tak? naprawde? ja chyba snie

Gość wnuk smirnofa
jeden nażre sie taniej kiełbachy i jest zadowlony... inny woli szynke parmeńską i trufle :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gladelupaaaa
wnuk smirnofa gladeluppa liste rzeczy nad morze??? az tak? naprawde? ja chyba snie masz chyba jakieś problemy ze sobą. szukasz mnie na każdym topicu? będziesz mi wypominała każde słowo, które napiszę? tak, zrobiłam listę rzeczy, które chciałam zabrać nad morze i co w tym złego?

Gość wnuk smirnofa
szukasz mnie na każdym topicu? nie myslalam ze moja strategia jest az tak transparentna a czego powiedz mi mozna zapomniec kiedy jedzie sie gdziekowliek zeby bylo to wydarzeniem? jak wyjezdzasz do domu masz ciagle liste i odhaczasz rzeczy, ktore wkladasz do walizki?

o co chodzi z tą listą rzeczy? ja nie robie nigdy i dlatego zawsze zapominam mojej wielkiej dmuchanej orki :D

Gość gladelupaaaa
wnuk smirnofa wyglądasz mi na lizidupa, który zrobi wszystko (spróbuje nawet oczernić kogoś za to, co gdzieś napisał na zupełni inny temat) ażeby komuś się spodobać (w tym przypadku Komicznemu). On jest zajęty, na pewno Cie nie zechce :P:P a jeśli już jesteś tak dociekliwa to powiem ci, że nad morze tej listy ze sobą nie zabieram zostawiam ją w domu o trzymam do następnego urlopu :D:D zadowolona?

Gość gladelupaaaa
komiczne chodzi o to, że na jakimś tam topicu dziewczyna pytała, co zabrać nad morze. Zaproponowałam jej, żeby zrobiła listę m.in dlatego właśnie by nie zapomniała koła ratunkowego z Biedronki za 1,79zł

"ażeby komuś się spodobać (w tym przypadku Komicznemu). On jest zajęty, na pewno Cie nie zechce" akurat z wnukiem dogadujemy sie świetnie, chyba we wszystkich sprawach :)

Gość gladelupaaaa
komiczne chodziło o to, że często zapewniasz wszystkim oddanie swojej kobiecie

"chodziło o to, że często zapewniasz wszystkim oddanie swojej kobiecie " bo mam tu nadmiar propozycji... ale uwierz mi, ze wnuk nie jest osobą, ktora wysuwa jakies propozycje :)

Gość gladelupaaaa
wierzę, ale skąd te próby oczerniania mnie? ja tu widze chęć zaimponowania Twojej osobie

Gość wnuk smirnofa
gladeluppa poziom abstrakcji siega zenitu. przyznam ze masz racje. opracowalam sprytna jak mi sie wydawalo strategie tropienia cie na innych topikach i OCZERNIANIA by przypodobac sie komiczne. ty to odkrylas ale licze po cichu, ze strategia jednak okaze sie skuteczna wiec postanowilam cie dalej oczerniac. szykuj sie :D

Gość litijana
doktor wójtowicz z krakowa, jest niesamowita, ziołami potrafi wyleczyć takie problemy żołądkowe i trawienne nad którymi lekarze załamywali ręce, jest już bardzo stara ma około 80 lat, ale jest niesamowita, specjalizuje się właśnie w układzie pokarmowym

"wierzę, ale skąd te próby oczerniania mnie? ja tu widze chęć zaimponowania Twojej osobie" po czym wnosisz, że przypodobac mi sie mozna oczerniając kogos?