Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colombinka

Czy drewniane krzeselko do karmienia, typu krzeselko-stolik jest stabilne?

Polecane posty

Gość colombinka

nie wywroci sie kiedy maluch bedzie sie wiercic. moj synek ma roczek, jest wiercipietą i troche sie boje, ze sie wywroci. jakie macie doswiadczenie?

Mój synek miał takie krzesełko, jest według mnie bardzo stabilne. Ale nie korzystał z niego rozłożonego, ponieważ tak cudaczył, że wychodził jak tylko się dało. Do krzesełka dokupiłam szelki (takie zwyczajne za ok 10zł) i czułam się bezpieczniej, bo wiedziałam, że Młody nie wypadnie. Dla mnie produkt w 100% praktyczny, godny zaufania, długotrwały i funkcjonalny. Pozdrawiam! Kamila

Gość colombinka
dziekuje serdecznie, moj podejrzewam, ze tez bedzie cudaczyc, bo ma hustaweczke ogrodowa z krzeselkiem i kombinuje zawsze jak wyjsc. boje sie, ze rozkolysze krzeselko, i spadnie, wiec ciagle sie wstrzymuje a z drugiej strony wypadaloby, zeby juz jadl jak czlowiek :) na krzesle

Gość katahrin
Mój Młody też do spokojnych nie należy. Ma drewniane krzesełko i dzięki Bogu z niego nie wypadł. Chociaż już teraz próbuje przekładać nogę przez stolik... Nasze krzesełko ma może już z 10 lat. Wychowało się na nim kilkoro moich siostrzeńców. Mąż je odnowił i służy nam już dłuższy czas. A sąsiadka ostatnio chwaliła się krzesełkiem, które wygrała w konkursie Jelpa (http://dramers.com.pl/jelp/), chyba firmy Vox. Proste i funkcjonalne. Na pewno stabilne...

Nie rozkołysze się, nie ma takiej opcji :) tylko musisz pilnować by było dobrze poskręcane :) Ja skręcałam sama (ot zdolne dziewczę, mąż był ze mnie dumny;) ) i potem kilka razy, co jakiś czas dokręcaliśmy.

Gość colombinka
katharin to cenna dla mnie informacja, bo te krzeselka sa teraz w promocji, to moze na nie sie zdecyduje. widzialas je może?

Gość katahrin
Tak widziałam:) Proste, ale funkcjonalne... drewniane.