Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Mma zapalenie zatok, co mi pomoże prócz antybiotyków?

Polecane posty

Czy macie jakies sposoby by usmierzyc ból? albo żeby moznabylo normalnie oddychac.Do tego boli mnie gardlo straciłam głos praktycznie czuje sie po prostu fatalnie....a pogoda kot ...30stopni a ja w domu sie męczę..

Gość mnie pomaga
Ibuprom Zatoki na ból głowy związany z zatokami oraz Sudafed na zatkany nos i utrudnione oddychanie. Oba zawierają ten sam składnik: pseudoefedrynę, która udrażnia zatoki. Ibuprom Zatoki, dodatkowo zawiera substancję przeciwbólową, Sudafed natomiast większą dawkę pseudoefedryny. Sudafed jest genialny, udrażnia nos już pół godziny po zażyciu. Przetestowałam różne leki na zatoki, nawet ziołowe i homeopatyczne ale tylko te dwa naprawde działają. Dobre są też parówki ziołowe, wrzucasz do garnuszka np szałwię, rumianek, zalewasz wrzątkiem, bierzesz duży ręcznik, pochylasz twarz 20 cm nad tym garnuszkiem i zasłaniasz głowę i ramiona ręcznikiem by ciepło i para nie uciekała. Siedzisz tak i wdychasz jakieś 5-10 minut, dobrze sobie włączyc jakieś radio bo można umrzec z nudów przy tym. Wdech nosem, wydech ustami, uważaj tylko by nie poparzyc sobie twarzy. Ziołowa parówka działa też genialnie na cerę, oczyszcza, wygładza, usuwa zaskórniki i inne zanieczyszczenia.

Gość mnie pomaga
ups, zapomniałam napisac że w ciągu dnia musisz wybrac tylko jeden z leków, by uniknąc dublowania dawek pseudoefedryny. Życzę zdrowia i mam nadzieję że Tobie te leki też pomogą :-)

Gość iiiooopppp
wez kup lampe SOLUXA zrób sobie pare naswietlan i zobaczysz poszujesz ulge

Gość gosc

Na pewno mogę polecić nasz Novama Familino Pro. Żadnych problemów z nim nie mam, ani u siebie przy inhalacji ani jak podaję lekarstwo dzieciom. Akurat ten inhalator jest wyjątkowo wszechstronny i uniwersalny, nadaje się do korzystania z różnymi odmianami leków, nie ma tu większych ograniczeń.