Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuźka_p

męskie dopalacze?

Polecane posty

Przemysl to, moj chlopak tego uzywa, niestety musial ale efekty sa widoczne :) Porozmawianie o tym bylo najtrudniejsze, naprawde to ciezki temat. Poszlismy do lekarza i wyszlo ze nie ma potrzeby stosowac ciezkich lekow, ze wystarczy ziolowy suplement bo brakowalo mu roznych skladnikow, a permen je ma, nawet wieksze dawki niz penigra - dlatego wybralismy akurat to.

No i ok, sie okaże co dalej. Stanowczo nie tylko łykanie tabletek - trzeba ruchu, ruchu ruchu im więcej o tym myśle tym bardziej chce coś ze sobą zrobić! Park i bieganie czy siłownia????

Gość scorpion_wwa
zdecydowanie spacery na świeżym powietrzu, bieganie, siłownia, dieta i jakiś dopalacz. powiedzmy permen albo penigra. powinno pomóc

a jakie inne jeszcze znacie, czy tylko permen? ziola sa dobre oczywiscie, a nie chce nikt czegos mocniejszego;pp

Gość aaa...szukam p
jak nikogo nie ma przeciez jestem ;p haha temat jest naprawde niezly ale tak szczerze; pomagaja wam te tabletki??

Gość scorpion_wwa
no ja słyszałem, że pomagają. Na szczęście mnie ten problem nie dotyczy, ale jakby kiedyś było coś nie tak, to bym brał jeden z tych suplementów. Może Permen, więcej go w TV reklamują.

Gość mżdżonek
ja kiedyś miałem z TYM taki mały problem, na szczęście nie było to nic poważnego, ale permen brałem. zresztą teraz też biorę tak dla utrzymania sprawności, a czemu nie, w końcu to dobrze wpływające na organizm ziółka

spoko to dobrze ze dziala poprzedni koles tez mial problem z tym samym i tez bral tabletki i chyba jest lepiej, ale on jeszcze z tego co pisal zaczal cwiczyc i jakos tak humor mu sie poprawil :P dobrze, ze dzialaja

Gość tablet
wolalbym zeby po takich tabletkach mi dluzej stal, dzialaja tak/ bo problemow nie mam innych ale to bym chcial poprawic

Gość ernestkern
moim dopalaczem był permen ;) Bralem te tabletki przez jakis miesiąc codziennie po 1 i efekt znakomity był.

Gość Krótko99
Krótko brałeś te tabletki, zalecają dłużej żeby efekt był trwały... Gratulacje

Gość zuźka_p
ukochany skończył kurację. Dobrze, że brał ten Permen, okazało się, że już po 7 tygodniach było super. Później przez jakiś czas jeszcze łykał tabletki, teraz już jest po. Oboje jesteśmy szczęśliwi

Gość bombeczka777
to brawo, pogon go jeszcze zeby troche pooddychal powietrzem, dotlenil sie, odstresowal :) efekt utrzyma sie dlugo, ziola maja to do siebie

Gość zuźka_p
nie, teraz to się nie boję i wiem, że wszystko będzie dobrze. Najważniejsze są tabletki, dieta i sport. Już moja w tym głowa, że wszystko będzie dobrze :)

Gość paola_szczecin
no i liczy się jeszcze wsparcie od najbliższych... to trudne chwile dla każdego mężczyzny. Kobieta powinna być wtedy blisko. Wiadomo, permen się przydaje, ale psychika i podejście do calej sprawy też jest ważne

Między Toba a Twoim partnerem jest duża różnica wieku i to Ty jestes starsza? o 10 lub nawet więcej lat? z tyłu głowy cały czas myślisz o tym że coś może się wydarzyć, ze nie możesz mu ufać? Program telewizyjny własnie rusza z nowym sezonem gdzie rozmawiać będziemy o związkach w których to kobieta jest starsza. o tym jak wygląda taka relacja, czy w dużym stopniu rożni się od związków w podobnym wieku, czy masz jakieś obawy przez to? Napisz w formularzu, na pewno oddzwonie i przedstawie szczegóły programu, podczas do niczego nie zobowiązującej rozmowy. K.kosmala@tvn.pl pozdrawiam Serdecznie

Gość Tamara88
Zdecydowanie odradzam permen king, ten suplement jest kompletnie nieskuteczny. Mąż brał ponad 2 miesiące i żadnych efektów nie zauważyliśmy.