Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeciSŁOŃCE

Dobry PSYCHOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość świeciSŁOŃCE

pOSZUKUJĘ DOBREGO PSYCHOLOGA W BIAŁYMSTOKU...

Gość gość
Psychologów jest w Białymstoku wielu. Natomiast unikaj Ewy Markowskiej-zero kompetencji, całkowicie przedmiotowe traktowanie pacjenta, może nawet nie zapyta cie o imię i w pięć minut stwierdzi depresję maniakalną zapisując na oddział do Choroszczy.

Gość gość
Polecam Agnieszkę Klimaszewską, bardzo sympatyczna i miła osoba, poleciła mi ją znajoma, podając stronę www.psychoterapia-bialystok.pl Polecam,

Ja osobiście nie byłam, ale u mnie w pracy mówi się o Małgorzacie Iwaniuk że jest dobra. Wzięłam od koleżanek numer na wszelki wypadek gdyby kiedyś coś...

Gość gość
A dobry to jaki?

Gość gość
Pomoc psychologa bezpłatnie można uzyskac w Ośrodku Pomocy Pokrzywdzonym Przestepstwem w Białymstoku przy ul. Swietojanskiej 22 lok 1, tel 884 657 606 Oferuja także porady prawne i pomoc finansowa dla ofiar przestepstw z całego woj podlaskiego.

Gość kkatarzynka34
Potwierdzę to co napisane wyżej. Miałam okazję być na wizycie u Małgorzaty Iwaniuk i jestem bardzo zadowolona. Specjalista z górnej półki. Z tego co widziałam pracują tam też inne Panie Psycholog z bardzo dobrymi opiniami: https://www.znanylekarz.pl/malgorzata-dziemianowicz/psycholog/bialystok i https://www.znanylekarz.pl/karolina-kondrat/psycholog-terapeuta/bialystok

Gość Patrycja

Polecam ten gabinet https://psychoterapiabialystok.pl. Nie psycholog ale bardzo dobry psychoterapeuta   (to dwa różne zawody).

Gość Adam

Z dobry psycholog białystok kojarzy mi się jedynie https://abovo.bialystok.pl/, polecam skontaktować się, tym bardziej, że z tego co pamiętam to konsultację są darmowe. Pozdrawiam. 

Gość Dhdhdhdhd

Wp.pl

Gość Dhdhdhdhd

Http://wp.pl

Gość Dominika

Małgorzata Iwaniuk to chyba akurat jeden z najgorszych psychologów, słyszałam mnóstwo negatywnych rzeczy na jej temat... Patrząc na jej stronę i ilości komentarzy pokazuje to jedno, po pierwsze komentarze wyglądają tak tendencyjnie jakby chodziło o ocenę słuchawek i wyglądają na kupowane i chyba tak jest, po drugie ilość komentarzy? Żaden terapeuta nie będzie miał tak dużo BO albo musi pracować 24h na dobę albo jest cudotwórcą i wystarcza jedno spotkanie żeby rozwiązać temat depresji, lęków i problemów do których potrzebna jest kilkuletnia terapia a patrząc na "opinie" ta Pani rozwiązuje to w jedno albo dwa spotkania :) Ludzie myślcie! :)

Gość Ala

Jeżeli potrzebujecie bardzo dobrego psychiatry, psychologa możecie skorzystać z video konsultacji na platformie psychomedic.online - wystarczy wpisać adres w wyszukiwarkę i wyskoczą kalendarze specjalistów. Recepta może być przesłana pocztą lub elektronicznie, zwolnienie L4 również elektroniczne.
Doświadczeni specjaliści z Warszawy.

Gość gość barbaus

Nie polecam p. Agnieszki Klimaszewskiej. Szkoda pieniędzy.

Gość Milena

Ja to sobie nie wyobrażam, aby umówić się na wizytę i siedzieć sam na sam z psychologiem. Jakoś przeraża mnie ta wizja. dlatego wolałam się umówić na rozmowę przez internetową platformę avigon.pl Czułam się o wiele pewniej jak siedziałam we własnym domu i mogłam zakończyć rozmowę wtedy kiedy mam na to ochotę.