Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caroline25

kiedys pęknie mi serce.

Polecane posty

Gość caroline25

Blagam o rade!!!Gdy zaszlam w ciąże powiedzialam facetowi ze bedziemy mieli dziecko.ucieszyl sie,powiedzial z ewezniemy slub.za dwa dni mu sie odmienilo.zerwal z emna kontakt.urodzilam mu córke.pisalam smsy,ale on przez 9 m-cy nie odzywal sie do nas,nie odwiedzal dziecka.w koncu zaprosil nas na wigilie,poszlysmy.pogodzilismy sie.powiedzial ze jestesmy dla niego wszystkim,ze nas kocha i chce byc z nami.potem okazalo sie z ewazniejsi byli dla niego koledzy,piwko.zrobilam mu awanture i wtedy powiedzial mi z enie bedzie sie oszukiwal,ze nie chce byc ze mna.Dodal jeszcz ez eczas pokaze,ze kiedys moze bedziemy razem ale on musi sie wyszalec.zerwalam natychmiast kontakt z tym czlowiekiem.minely 2 m-ce i znowu zaczal sie odzywac,chce sie spotykac z corka.ja mu nie zabraniam.teraz ze soba rozmawiamy,spedzamy milo czas.mysle ze chce sie teraz do nas zblizyc,byc moze wrocic ale czy dac mu sznse?????????tyle nas zawiodl.czy bedzie cos z tego.pomóżcie!!!!!!!!!!!

Gość no wlasnie co to za sukienka
1. po pierwsze alimenty, czy on placi jakies alimenty, jak nie to marsz pisac pozew

Gość caroline25
ma zasądzone alimenty.od lutego nie placi,nie pracuje.zobowiazal sie ze wplaci mi calosc do konca tego miesiaca wiec czekam.

Gość caroline25
mieszkaoiebie niedaleko.pare metrow.jak corka miala imieniny to nie przyszedl tylko napisal mi smsa zebym zlozyla jej zyczenia.czy on jest normalny???

Gość karoolek
nie umie Ci doradzic za stary jestem za wiele widzialem , zbyt wiele obaw . Jak mu bedziesz tak wybaczac to caly czas bedzie robił manewry , ale mlodosc ....hmmm ona jest szalona , moze bedzie i dobrze jak dorosnie

Gość no wlasnie co to za sukienka
ani normalny ani odpowiedzialny. A Ty z czego sie utrzymujesz?

Gość caroline25
jestem na utrzymaniu mamy,ja mam zasilek na dziecko 48 zl

Gość kolastyna i ziaja
ja bym mu nie dawała szansy... niech się spotyka z dzieckiem. ale nic więcej

Gość caroline25
tylko z eja tak go strasznie kocham.chce zeby moja corcia miala ojca

Gość karoolek
no to jest po temacie ....