Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

Czy może z tego być dzidziuś???

Polecane posty

Wczoraj czyli w poniedziałek wziełam ostatnią tabletkę Yasminelle, a w nocy w niedziele miałam stosunek. Teraz chcę zrobic przerwę i chodzi o to czy nie będzie to groziło ciążą?? ??

Gość ale to będzie przerwa
7-dniowa?

bo jeśli 7-dniowa, to nie będzie. Ale jeśli odstawisz na dłużej, to może być.

Myślę zeby odstawic na dłuzej, ale z drugiej strony to kiedys czytałam nie wiem nawet czy nie w ulotce, ze jezeli nie ma stosunku w tym czasie 7 dniowym i sie odstawia to nie ma sie co martwic.

bo jeśli 7-dniowa, to nie będzie. Ale jeśli odstawisz na dłużej, to może być. -ale co to za roznica jezeli w tym czasie 7 dniowym nie bedzie stosunku. Bo tak sie zastanawiam ze w tym czasie 7 dni jestem zabezpieczona, znaczy w tym czasie nie wystapi owulacja, a jezeli wystapi od razu po tych 7 dniach to plemnikom i tak ciezko bedzie wytrzymac 7 dni, chyba ... nie??

owszem, ale plemniki żyją parę dni więc nie wiem czy nie przetrwają...? najlepiej by było zapytać jakiegoś lekarza. Zadzwoń do swojego gina i po sprawie :)

ja tylko piszę o tym, co czytałam. Właśnie ma to związek z tą dłuższą "żywotnością" plemników.

hmm..to jestem w kropce Mojej pani ginekolog akurat nie ma i jak cos to nie przepisze mi nastepnego opakowania. A moge isc do innej pani ginekolog tylko po przepisanie?? Jako dowod pokaże jej ostatnie opakowanie tabletek.

właśnie mnie tez sie wydawało, że 7 dni to troche duzo a czy spokojnie moge zrobic ta dluzsza przerwe??

Dziewczyny jak sadzicie czy moge zrobic ta przerwe?? Bo jak nie to musze zaczac zalatwiac recepte.