Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na chooj mi pseudonim

A za mną na ulicy to się nikt nie ogląda

Polecane posty

Smutne, co? Ale tak jest jak się jest brzydkim, ja już nic na to nie poradzę. I tylko ładne laski mnie wkoorwiają :-(

Gość jo bych skoczył

Gość DQDWDQWDD
A TA CO ZAłOZYłA TOPIC, ZE SIE ZA NIA OGLADAJA, jest brzydka jak noc, wiec sie nie rpzejmuje, tylko ma wysokie mniemanie o sobie

Ale to przykre, że jedni są atrakcyjni, a inni nie. miimimimi, a ty byś nie łapała doła jakbyś była brzydka? Nie straszysz więc nie wiesz jak to jest.

Gość czysta wyborowa
przejdz sie w miniowie tam gdzie sa robotnicy, to az bedziesz miala ich dosc tak ci zagwizdza:))

Gość liceoooooooooooom
kurwa a za mna sie ogladaja nawet jak ide ulica patrza faceci zamiast na droge na mnie a jak przejada to jeszce do lusterka :) a ostatniio szłam kolo jakiejs budowy i jeden robotkik : miaaaał " tak jak kot robi to sie wkurwilam ;p

Taaa, piszecie głupoty bo nie wiecie jak to jest być brzydkim i niepotrzebnym :/

Gość anuleczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
l"iceoooooooooooom k**wa a za mna sie ogladaja nawet jak ide ulica patrza faceci zamiast na droge na mnie a jak przejada to jeszce do lusterka a ostatniio szłam kolo jakiejs budowy i jeden robotkik : miaaaał " tak jak kot robi to sie wk**wilam ;p" Hmmmm też masz powód do radości i dumy, robotnicy na budowach gwiżdżą za każdą , hehe :classic_cool:

ale za to posiadam cos czego nie ma zadna lasia, a mianowicie TRZECI TZYTZEK, haha , tyle ze wyrósl mi akurat pod pacha, ale to szczegół

promessa wtf?

Gość liceoooooooooooom
no to ok ale nie tylko orbotnicy bo tez faceci na ulicy czy w samochodach :P:P w sumie fajne uczucie

nie wiem czym tu sie podniecac:o ze akurat jadacy samochode sie spojrza na mnie to wrazenia nie robi:P faceci sa wzrokowcami i juz tak maja ze sieogladaja ;)

jak dla mnei to normalny" facet nei gwizdze na ulicy czy jadac samochodem tylko "cwaniaczki" tak robia a ich wole unikac:D

setunia Bo pewnie jesteś ładna, a ja niestety brzydka więc mną się nikt nie interesuje.

Na Chooj na pwno tez sie za Toba ogladaja tylko- jak juz napisalam -tego nie widzisz a poza tym to co Ci tak na tym zalezy? pewnie ten wlasciwy sie obejrzy w odpowiednim czasie:)

setunia Jestem pewna, że nikt się za mną nie ogląda - jestem naprawdę świetną obserwatorką :-) No, czasem ktoś się patrzy ale tylko z miną wyrażającą zdziwienie, czasem przerażenie :-( Nie zależy mi na tym, są ważniejsze sprawy, ale w sumie to mi przykro - niby jestem młoda więc teoretycznie ładna, a tu dupa, jestem po prostu ignorowana. Chooj w dupę jakiemuś "właściwemu". Pewnie jakiś desperat, jeśli w ogóle.

Rezerwowy cieszym sie razem z Toba z Twoijego owodzenia u plci pieknej- szczsciem:P ;) Na chooj a ile masz lat??wiesz skoro jestes "mloda" to jeszcze wiele moze sie zmienic takze w Twoim wgladzi wiele sama mozesz zmienic:)

setunia Mam 18 lat i przykro mi, że dziewczyny w moim wieku cieszą się powodzeniem, a ja tylko straszę :-( Niestety, nic się nie da zmienić w moim wyglądzie bo już kiedyś wywaliłam dość dużo kasy na kosmetyki, zmieniłam uczesanie itp i wszystko na marne :/

A za mną ostatnio obejrzał się na oko pięćdziesięcioletni \'kierownik\' budowy, z brzuchem wielkości sterowca Hindenburg, w przepoconym podkoszulku i z piwnym chuchem wyczuwalnym na milę - zamienisz się? :D

setunia, Dziubus Taaa, tylko jakoś inne dziewczyny w moim wieku są ładne, a jakoś się nie zanosi żebym ja też rozkwitła :/

pewnie z brzydkiego kaczarka przemienisz sie w pieknego labezia spokojnie nie spiesz sie moze wiecej pewnosci siebie na [oczatek!

Gość no ota lk
ja mam takie defekty że zwiekiem raczej się poglębią i to mnie wkur******@!!!!!!!!!!!!!

setunia Ech, to niemożliwe - już próbowałam się zmienić i nic z tego nie wyszło. Ryja i tak nie zmienię, mam paskudne rysy twarzy, o figurze już nie wspominając.