Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna8787

rozstępy

Polecane posty

Gość smutna8787

Mam 20 lat i okropne rozstępy.Wpędza mnie to w straszną depresję.Są tu jakieś dziewczyny z takim problemem?

Gość też to mam
Ja też to mam tylko ze ja dostałam pierwszych rozstępów w wieku 12 lat!!! Rozstępy nie znikną można używać rożnych kremów i peelingów!! Najlepiej gdy ma się krem przeciw rozstępom i się robi taki masaż przy jego wcieraniu!!! Ja sama jestem szczupłą osobą nawet mam niedowagę ale podczas wakacji dużo i szybko przytyłam!! Każda kobieta która zachodzi w ciąże musi się liczyć z tym że będzie miała rozstępy!! SA kremy przeciw rozstępom w czasie ciąży ale moja mama używała takich i i tak dostała rozstępów!! Serdecznie pozdrawiam!! I nie przejmuj się tym i radze abyś nie opalała tych rozstępów bo będzie jeszcze gorzej!!

Gość livia wroc
witam, ostatnio dostałam od swojej farmaceutki PRÓBKI kremu pod nazwą PREVENSTRIA FIRMY FREZYDERM szybko sie wchłania , ma przyjemny zapach stosuje od tyg. jestem brdzo zdowolona , polecam wszystkim kolezanką z tymi problemami poz livia wroc

Gość ja tez dostalam jak bylam
jeszcze w podstawowce... W okresie dorastania, od szybkiego rosniecia chyba, bo nie przytylam wcale... Nic tego nie jest w stanie usunac. Wszelkie kremy - to wyrzucanie kasy w bloto...

Ja mam rozstępy na udach piersiach i brzuchu po ciąży.Teraz zmniejszam je laserami.Kremy nic nie dadzą.Tak naprawdę rozstępy można usunąć tylko chirurgicznie.Po przez medycynę estetyczną można je tylko zminimalizować ,tak ,że mogą być praktycznie nie widoczne.

ah ja mam 19 lat i tez mam niestety roztepy ..na szczescie tylko na pupie ...chociaz i tak sie bardzo dziwie bo jestem bardzo szczupła

Gość chorwatka
ja napiszę w imieniu mojej siostry, ona też niestety boryka się z tym problemem, największe rozstępy ma na wewnętrznej stronie ud i dobrze wiem, że ją również przyprawia to o gorszy nastrój. Podczas wizyty w aptece pani poleciła jej kosmetyk polskiej firmy Floslek na rozstępy właśnie. Siostra się smaruje i mówi, że rozstępy stały się jaśniejsze (bo ma świadomość, że od stosowania tylko kosmetyków nie znikną) więc i tak jest zadowolona :)

Hej Ja też mam rozstępy na brzuchu (po 2 paski z lewej i prawej strony koło pępka) i a piersiach( mniej widoczne i mniejsze) Mam przez to kmpleksy ponieważ obawiam się że kiedyś chłopak mnie przez to rzuci :( mam 18 lat i jestem szczupła.