Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko na niebie

zawsze trafiam na drani co jest nie tak?

Polecane posty

trzeba być kobietą znającą swoją wartość, cenić się, odnosic się do siebie z szacunkiem, kochać siebie,itd.. itp.., wtedy łajza nawet sie nie zbliży, bo od razu wyczuje, że nic nie zdziała :D

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dokładnie zawsze tylko rozkocha ja sie nakręce zaczyna mi bardzo bardzi zależeć a on odchodzi bez słowa

dokładnie zawsze tylko rozkocha ja sie nakręce zaczyna mi bardzo bardzi zależeć a on odchodzi bez słowa ---> dokladnie:( nie rzucam sie na kazdego.... nie jestem zdesperowana... tylko jak ktos sie mi spodoba on mowi ze ja jemu tez zaczyna sie jakas znajomosc spotkania ,,,,i potem bye bye:(

no dobra kobita najwyraźniej potrzebuje rady - więc tak. po pierwsze idź spać bo zamartwianiem sie nic nie zdziałasz, a po drugie zacznij medytować. czy nadaję się na reporterkę faktu? ^^

o wszystkim... chce wiedziec co robi czym sie zajmuje co ga fascynuj e jakie ma hobby....czasami o "pierdolach" .. chyba powinnam milczec..moze tak lepiej?:(

Gość dobre sobieeeeeeeeeee
JestemSexy hehehe pokaz fotke bo narazie to jestes....................

ej no STOP. ja wiem, że poszukanie "powodu" i udawanie, że się go znalazło poprawia samopoczucie, ale tak nie można.

rozmowne milczenie jest intrygujące.....:) poza tym czasem warto cos wspólnie porobić a nie tylko gadać

Gość fdssd
"zawsze trafiam na drani co jest nie tak?" nie co, a kto :P Przyciagamy to, czego podswiadomie pragniemy.

parafrazując: co ty kurwa wiesz o podświadomości;p

Gość fdssd
ale zablysnelas 💤

ah bo wiesz, gorąco jest, świeci na mnie słońce i się spociłam i to ten pot tak błyszczy

Gość fdssd
OMG :D co jeszcze mi powiesz?

"jestem sexy" no właśnie weź się lepiej za "psychologię" niż za facetów :) tylko pamiętaj --wybierz ŚWIADOMIE :) bo nieświadomie zbłądzisz znowu na ścieżkę faceta...

Gość kochliczek
jestem Sexy- po prostu tak Ci sie wydaje ze trafiasz na drani.Ty lubisz taki typ faxceta udaj c przy tym niezdeydowana cnotkę:P

nie no...bez dyrdymałów ... żadna nie chce drania , ale każda przyzwyczaja się do drania...to chyba tak ma być

przyzwyczaja, a potem wszytsko wybucha jeśli zdąży przed śmiercią i przeżywa najpiękniejszy romans wszechczasów eh rozmażyłam się XD w sensie, że to nigdy nie wybucha;]

"przyzwyczaja":o a co to pies? chyba troszkę inaczej rozumiemy relacje damsko-męskie;)

Gość jakie tam przyzwyczajenia
? Sa kobiety, ktore lubia drani. Takie, jak autorka :P

no oczywiście, że są, np jak dziecko było bite, to potem jak dorasta nie wierzy, że zasługuje na szczęście i się kara.