Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naughtyboy1981

KOBIETA FONTANNA - na upalne dni a może na dłużej ! Kraków

Polecane posty

Gość naughtyboy1981

Szukam kobiety, która obdarzona jest tym szczególnym darem (jak w tytule). Interesuje mnie przedział wiekowy pomiędzy 25-29 lat, musisz być zadbana,mieć niebanalne poczucie humoru i trakatować siebie z dystansem, uroda też jest ważna :) Ciekawostką może być fakt,że szukam do stałego związku,więc proszę nie myśleć, że tylko to jest najważniejsze (ale w czołówce) . To nie jest dewiacja, tylko specyficzne pragnienie :) i może będziemy się uzupełniać w takich kwestiach. Teraz o mnie. Mam 27lat , 183 cm. wzrostu, brązowe oczy ,jestem zadbanym szatynem o normalnej budowie ciała . Kończę studia i pracuję, mam swoje zainteresowania. Jestem uzależniony od DOBREJ muzyki.Chętnie wymienię się pasjami. Jeśli jesteś zainteresowana, napisz o sobie tak żeby mnie zaskoczyć , jeśli dołączysz zdjęcie będziesz mieć pierwszeństwo ! Panie w związkach małżeńskich, kobiety które mają ochotę na 'skok w bok' i wszyscy, którzy nie traktują poważnie tego wątku - PROSZĘ NIE PISAĆ !! oto mój adres : naughtyboy1981@o2.pl

Gość forget me not
czym sie charakteryzuje kobieta>>fontanna???:O

Gość squirella
to ja ;)))))))))