Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krucha strasznie

Jest mi zle ktos poklika?

Polecane posty

Gość A wiec
dziwnaaaaaaaa- czemu Ty tylko o pieniadza? Tyko kasa i kasa i kasa... to sie robi nudne....

Gość rexx
i nie miałem na myśli rżnięcia, choć zapewne też by Ci się przydało

Gość dzesiikalis
nie o dziwnejjj to topik. Tylko o autorce - kruchej:O Krucha jest wartość związku opartego na kasie i sławie, na którą poleciała krucha.. faktycznie pasożyt! Nie dość, że narozrabiała to jeszcze winy w sobie nie widzi.. Biedny facet. Mam nadzieję, że ma ukochaną, która kocha jego. A nie kase jak krucha..

dziwną na pewno ktoś pokocha tak mocno jak mnie^^ i wtedy znajdzie w sobie siłę na spokój

Gość dziwnaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak rex.. może ktoś za pracę wyrżnie.. kruchą.. Ona lubi tyłkiem iść przez życie:) słynie z analu i obciągu- to za prace:D:D

Gość rexx
@dzesiikalis prawda leży... tam gdzie leży. nie poznasz jej na podstawie kilku postów.

prawda leży w dupie, tam gdzie ją wszyscy mamy.

Gość rexx
mrau. też pięknie

Gość dzesiikalis
ja prawde bardzo cenie. i taki pasoyt ze mnie głupa nie zrobi. ze pusci bajkę, a ja to uwierze:D Tęsknota.. jasne.. kasiory miała ze mogła latac codziennie..widocznie nie chciała:) A teraz pitoli trzy po rzy:)

Gość rexx
zgnoić kogoś zamiast pocieszyć ! Zwyzywać od suk, pasożytów ! Oceniać ! To takie...... POLSKIE

Gość dzis szkołą jest
A co mam ją po głowie głaskać, ze zmysla bajki? i robi za niewinna? faktycznie bardzoo polskie--lesc sobie w dupe bez wazeliny:D

Gość dzis szkołą jest
tak jadą po paschalskiej, po dodzie, wisni.. a ta suka co|? swieta?:) z elity?:D?? tez ja powinni dziennikarze w obrity wziac. suka cube i tyle dupodajka:D mąż ją nie bedzie juz bronic, napewno:) szkoda ze ona nic o tej suce nie powiedział. Jak obcigała zagranica:)

Gość rexx
dziwnaaaaaaaaaaaaaaaaa=dzesiikalis=dzis szkołą jest czy ty nie jesteś aby forumowym Trollem ?? zastanów się nad sobą

Gość krucha_krucha
dziqwna nie czytalam calego watku odkad mnie nie bylom , zadzwonila do mnie moja mama..zaraz Ci odpowiem

Gość rexx
@mrau a ty ciągle o tej krzywdzie, dupie i bólu :)

najwyraźniej ktoś mnie w poprzednim wcieleniu zgwałcił w dupe. to by wyjaśniało wszystko XD

Gość krucha_krucha
Moj maz nie ptracuje w Niemczech, wyjechal na pochodzenie w latach 80, pracowal troche na czareno troche legalnie, i tak do czasu az mnie poznal..nie powiedzial ze zyje jak zyje..dowiedzialam sie pozniej fakt trwalam..a on dlaej trwa na niemieckiej hilfie..ja nie chce..masz swoje zdanie szanuje je ale ja tak nie chce..dziekuje wszystkim ktorzy sie odezwali

Qurde,jaka autorka by nie byla to zwiała z własnego topiku,bo ją zlinczowaliście.Nie prosiła o rozgrzeszenie,ani o taką nagonkę.

Gość rexx
piwo izabelinka

Gość krucha_krucha
i wyborowa jeszcze cos..maz wielokrotnie powtrazal mi jak, na moje argumenty ze jedzmy do Polski pracowac tworzyc rodzine, albo tutaj o ile On by byl laskawie znalezc prace zyc, nie On ciagle mi mowi ze zlapalam Pana Bogi za nogi ze nie musze pracowac, a Niemcy mi placa..ale ja tak nie umiem, a On tego nie rozumie...

Gość krucha_krucha
izabellinka dzieki raz jeszcze , chcialam tylko poklikac, znac druga strone..bo moze rzeczywiscie jestem nienormalna ze nie chce, zeby Niemcy mi placili....

HA,zakupiłam przed chwilą dlatego przegapiłam pare,postów,ale jak się skończy moje,zapamiętam kto stawia następne;)

Gość krucha_krucha
chcialam tylko znac zdanie innych.. zeby nie zwariowac..

Gość krucha_krucha
ale dziekuje rowniez tym ktorzy nie wiedzac, ze moj maz zarabia kokosy uznali mnie za byle jaka latwa pania ktora tylko lata samolotami do rodzinki, wydaje pieniedze swego meza na byle co..wstyd mi sie ptrzyznac jak zylismy tam..i jak zyje tam eduzo wiecej ludzi..po prostu wstyd..ale wyborowa..nie dalas mi wyboru..

Gość krucha_krucha
dziwna..tym razem wech Cie zawiodl..pisze zupelnie szczerze i bez ogrodek i uwierz nie uzalajac sie nad sama soba wstyd mi..

ludzie mi czesto zarzucaja, ze nimi manipuluje, a ja w zyciu nie podejrzewalabym, ze potrafie i nie chcialabym nikim manipulowac^^ wiec jak widac mimo szczerych checi roznie bywa;]

Gość krucha_krucha
mrau, na temat tego pisza ksiazki..moze masz dar..kto wie..

Gość krucha_krucha
Ale ja wiem jedno, ze zycie nie bywa po prostu od tak proste, jak okreslila to dziwnaa, ze czasami bywa niezle wybaczcie slowo pojebane, jak scenariusz jakiegos horroru, ktory ogladacie zza koldry...i tyle..