Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turk Kizi

Turkiye

Polecane posty

Gość Turk Kizi

Merhaba :):) dla wszystkich szczesliwych, ktore sa zwiazane z Turkami, badz Kurdami:) Macie moze ochote sie wypowiedziec ... o Waszych doswiadczeniach?? :) No moim forum :) Serdecznie pozdrawiam:) Gule gule :):)

Gość hej ale ocztym
mamy sie tu wypowiadac

Gość Turk Kizi
Do : i z czego sie kurwa cieszysz Nie Twoja sprawa co robie i Komu .. lepszy on niz Polak .. ;/;/ Ogolem o swoich doswiadczeniach :) ... jak Wam jest z Wami... i co o nich myslicie :)

Gość Turk Kizi
do: i z czego sie kurwa cieszysz jestes zalosny.. jak i polowa tego Polskiego narodu.. wstyd :(:(

Gość Turk Kizi
Wdzieram sie do obozu zamieszkałego przez ludnośc pochodzenia romskiego, ukradkiem zbliżam sie do naczynia metalowego słuzącego do przygotowywania potraw, najczęściej w formie płynnej i przy pomocy drewnianego narzędzia wykonuje ruchy kuliste w owym naczyniu wypełnionym przetworzonym w 373 stopniach Kelwina pokarmie na bazie roślin z rodziny kapustowatych (Brassica L).

Gość Turk Kizi
Czy moglby ktos byc taak uprzejmy i niepodszywac sie pod moj nick? wymysl wlasny !! shit;/

Gość Turk Kizi
widze, ze sa tutaj niesympatyczne osoby .. szkoda.. chcialam pogadac...

Gość a o czym chcialas
pogadac ????????????????

Gość yrwin
ja pieerdole, rozumiem szweda, kuurwa zrozumiem czecha czy innego slowaka ... ale turka??? wez spieerdalaj z tymi problemami na forum lachociagow

Gość Ayben
O widze kolejne forum o Turcji hihi .. co Wy taak nalatujecie? Boze zalozyla sobie panna forum .. nie wiedziala,ze taam juz taki jest .. co za prob? kazdy zaklada sobie forum na obojetnie jaki chce temat.. zabronicie jej ? brak po prostu brak wszelakiej tolerancji.. pozdrowka dla Ciebie Turk Kizi

Gość Ayben
Toć nikt Ci nie kaze tutaj zagladac jak nie masz ochoty, moze ktos dolaczy kto jeszcze nie wypowiadal sie na ten temat.. wez zaloz sobie pomoze forum 'Matka Polka'

Gość do karamba bamba
wez tu ku..a nie zagladaj jak nie masz ochoty tego czytac. verstanden

Gość Ayben
Do Karamba.. no sorry, ze taak Cie potraktowalam.. ale dlaczego tak sie zachowujecie? kazdy sobie tutaj zaklada tematy rozne.. nie stoi mi itp... to dziewczyna zalozyla taki.. i chciala pogadac widze ze juz nic nie pisze... szkoda

Gość Turk Kizi
Dziekuje Ci Ayben,ze stanelas w mojej obronie :) naprawde nie wiedzialam, ze taki forum juz istnieje.. aa po co mam teraz ten kasowac.. moze ktos przyjdzie.. i cos napisze o swoim zyciu z Turkiem??

Gość Turk Kizi
To moze ja cos zaczne:) a wiec moja historia z turkami zaczyna sie od tego.. ze jak tutaj przyjechalam mialam niesamowity wstret do nich .. kazdy zaczepial i w ogole.. draznilo mnie to... nie powiem,ze Polacy w Londynie to samo robia tylko jaka kicha? zaczepiaja panienki w jezyku polskim bylam juz z Turkiem, Kurdem aa obecnie jestem z Turkiem (ktory sie wychowal w Wielkiej Brytani) od 3 miesiecy i jestem bardzo szczesliwa.. nie obsypuje mnie kwiatami jak to sie mowi.. ale robi wszystko abym byla szczesliwa.. bo niestety o dobrego Polaka w Angli to ciezko.. z jednym bylam 2 lata i mnie zostawil dla jakies panny z pubu ..

Gość rasistowskie świnie to siedzą
co tak nalatujecie na dziewczyne, jest milion tematów dotyczących zapłodnienia przez kolano,a wam rasistowskie świnie ten akurat przeszkadza!

Gość Turk Kizi
No niestety, moge jedynie powiedziec .. polski narod jest nietolerancyjny aa na dodatek pelen nienawisci i rasizmu :( szkoda..

Gość rasistowskie świnie to siedzą
nie przejmuje się, podnos temat, a znajdzie się kilka fajnych osób do rozmowy.

Gość Turk Kizi
do rasistowskie świnie to siedzą A Ty .. jestes w zwiazku z ktoryms z nich ? ?:D

Gość Hayki
Powiedzcie mi jedno.. dlaczego Polacy ... tak bardzo sie czepiaja kiedy widza Polke z Turkiem?? ja jestem z moim i nikt z jego znajomych badz z rodziny nic nie powiedzial na nasz zwiazek.. nawet moi znajomi obcokrajowcy .. tylko Polacy ktorzy nie wiedza .. nic o nich.. tak sie czepia :(

Gość jareczekkkk
dowiesz sie jak cie zhandluje do niemieckiego burdelu :o

Gość Hayki
To jakis kolejny stereotyp... tak jak mowia.. ze Polacy to pijusy .. co kazdy taki jest ? ja ?? Ty ... Omg

Gość mili wanili
bylam pare lat z niemcem, nie bylo latwo bo inne wartosci, kultura itd. rozlecialo sie. ale nie dlatego ze niemiec. temat o turkach aktualny bo mamy wakacje. samotne dziewczyny, na ktorych malo kto oko zawiesza, albo te myslace, ze znalazly faceta po jednym wieczorze w knajpie, decyduja sie na wykup tanich wczasow w turcji z nadzieja przezycia czegos wspanialego. poznaja turka, ktory na nie leci ... bo leci na kazda. zakochuja sie, maja pretensje, ze rodacy sie krzywo patrza. turcy tez krzywo patrza, gdy turczynki kreca z facetami innych narodowosci. ja nie rozumiem, polka nie musi byc z polakiem ... ale czemu turek? czemu nie potrafia powiedziec nie na zaloty tych turkow? spedzilam sporo czasu w niemczech, bylam podrywana przez turkow. ale mowilam stanowczo nie. chcialam sie szanowac. juz lepiej samemu niz z turkiem. zreszta ... czy turcy w ogole studiuja? ja patrze, czy facet ma studia. a trafila ktora na turka po studiach? co taki turek ma do zaoferowania oprocz sciemniajacej gadki czy fiuta?

Gość moj szwagier
jest polakiem , jesli miala bym miec takiego meza jak on to wolala bym wyjechac do iranu i zakryc sie od stop do glow. trzeba poznac ludzi zeby muc ich oceniac , nie ocenia sie ich po kraju z ktorego pochodza. polacy za granica tez nie sa lubiani , i maja swoje przydomki k**wa albo zlodziej !!!