Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i smutna w jednym

milczenie -odejscie faceta w ten sposób

Polecane posty

4 raz z rzędu dotyka mnie ten sam problem- facet przestaje się odzywać i odchodzi( były to dłuższe lub krótsze związki) ale koniec jest ten sam- nie mówią nic co im nie pasuje tylko nagle poprostu przestają się odzywać.Ja rozumiem komuś może coś nie pasować, wypaliło się, ale do jasnej ciasnej czy ja za dużo wymagam-chcę tylko żeby ktos prosto w oczy powiedział mi to KONIEC zegnaj.Nie jestem typem desperatki, nie błagałam bym i nie urządzała żadnych szopek tylko pozostaje pytanie czemu??Gdyby to było 1 raz to bym sprawę olała ale 4 raz to samo:(, ktoś miał podobnie?

to się staje coraz modniejsze, moja koleżanka zrywa zawsze w ten sposób

Gość emu-80
Ja miałam identyczne sytuacje i też nie raz i zadawałam sobie to samo pytanie czemu nie potrafią powiedzieć prosto w oczy ,że to koniec,że to czy tamto im nie pasuje.Znali mnie na tyle,że na pewno nie błagałabym,nie urządzała scen ani nic w tym rodzaju.

Gość emu-80
Nie tak teraz jakieś 8 lat temu też to było modne:)

Tylko jeden zwiazek skonczyl sie w ten sposob. Wszystko bylo pieknie ladnie do momentu jak on przestal sie do mnie odzywac. Po paru dniach spotalam go na uczelni, powiedzial mi czesc, odpowiedzialam i poszlam w swoja strone. Fajny z niego chlopak byl i jest ale nie rozumiem takiego postepowania. Wg mnie to dziecinada

Gość freebox
Mnie co prawda zdazylo sie to tylko raz, ale wiem co czujesz To najgorsza rzecz jaka facet moze zrobic. Moj sam nie wiedzial czego chce dlatego zdazalo mu sie milczec potem zawsze sie odzwyal a ja mu wybaczalam. Po ktoryms razie z rzedu olalam go, nie dalam sie przekonac zeby wrocic dzieki niemu mam jeden rok studiow w plecy, ale tez poznalam super faceta... ktory niestety mnie nie chce :(

Gość ja miałam podobnie
i myślałam, że to tylko mnie spotyka! Myślałam, że to ze mną coś nie tak, skoro faceci ode mnie uciekają - no bo to jest wg mnie ucieczka.Teraz już tak nie myślę!

ja też mam takie mysli- co ze mną nie tak, skoro ludzie nie potrafią w "cywilzowany" sposób powiedzieć żegnaj, coraz mniej we mnie zaufania do facetów.

Gość malaaniaaaaaaaaaaaaa
ja też tak mam właśnie próbuje sie pozbierać chciał chciał i nagle bez słowa robi papa

Gość malaaniaaaaaaaaaaaaaaaaa
chciałabyb żeby on............................ tu piszemy o tym co byśmy chcialy od faceta który nas olal wpiszcie sie podobno ma się spełnić

ja już od nich nic nie chcę,jednego tylko chcę spotkać w końcu NORMALNEGO faceta:)