Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona jestem przez to ..

KTÓRA Z WAS MA POWYŻEJ 25 LAT I NIE MA JESZCZE MĘŻA ANI DZIECI???TO STRASZNE!!!!

Polecane posty

pisze przewrtonie to ze to straszne bo to straszne dla mnie osoby któa nie mysli jeszcze o tym ani troche.mam 26 lat i masakra..moja cała rodzina uważa mnie za odmieńca i nienormalną a babcia szkoda gadać..mówi ze w tym wieku trudno sie będzie mi ożenić..ze juz dawno powinnam wyjśc za mąz i mieć dziecko..dla nich szczytem szczęscia jest ożenić się ...zazdroszczą śąsiadkom ze wydały jużwszystkie swe dzieci za mąż ..no masakra..też tak macie?czuje ze powinnam sie ożenić bo one tak chcą i tak WYPADA !

Gość nie kieruj sie tym co ci
mowi rodzina, poczekaj na tego wlasciwego...

tamari no ja też nie chce dzieci..ale czuje sie z tym sama..bo wszystkie koleżanki juz są żonate i mają dzieci.. czy ja jestem jakaś chora?nie mam instynktu matki w sobie wcale..tak naprawde sama czuje sie jeszcze dzieciakiem..:(

lej na to co mowią inni , kazdy z nas jest inwidualny , ja w tym roku skoncze 27 i nie jestem z nikim związana bo jak mam sie brać za byle kogo to szkoda mi czasu ... pozdrawiam

problem w tym moje drogie ,że mam faceta i kocham go bardzo a on mnie..jest nam ze sobą bosko ..i jesteśm długo juz razem ale ja nie chce sie żenić i mieć dzieci..:(

Gość mam tak samo26
też 26 lat, brak nawet fajnego faceta:P,presja rodziny i znajomych zaczyna mnie wykańczać, naprawdę fajnie czuję się tylko sama ze sobą bo wtedy nie ma żadnych rozmów na temat slubow dzieci itp.

Ja miałam wyjść za mąż.Bardzo kochałam.Miesiąc przed ślubem wszystko się posypało,bo okazało się,że on miał podwójne życie. Do czego zmierzam,wolę być sama,niż z kimś,kto by mnie zranił.Przez to,co się stało wątpię żebym kiedykolwiek wzięła ślub.Mam 29 lat.Tak chciałam mieć dzieci...Cóż,teraz wiem,że dobrze,że nie wyszłam za tego drania. Mam koleżankę,której mama ciągle szuka jej facetów,bo uważa,że córka sama skończy.Ona spotyka się z kimś,pomimo,że go nie kocha,żeby nie słuchać gadania matki.Dobrze,że moja rodzina taka nie jest. Niektóre wychodzą wcześnie za mąż,potem żałują,bądź nie.Inne później.To Twoje życie.

na razie przynajmniej mam takie myslenie a potem moze sie to zmienić..ale na chwile obecną nie chce :( tamari a ty czemu nie chcesz mieć dzieci?

Gość o bozeeeeeeee
ozenic? zonate kolezanki? :o

Gość ja mam tak samo
mam faceta a on sie niechce zenic narazie i dzieci tez nie chce

ja mam 24 lata, ale od jakichs 2 lat marze o dziecku. W przyszlyum roku bierzemy slub z ukochanym i na pewno pojawi się bobas :)

tamari ale jaja ..ja mam to samo :(też nie wyobrażam sobie siebie w ciąży..naprawde nie wyobrażam sobie tego ..:(a ile ty masz lat ?moze ty jestes jeszcze młodziutka?moze zmienisz zdanie ale ja juz stara dupa jestem bo 26 lat :(

Gość meffert
Slonko, wyjasnijmy cos. Zenia sie mezczyzni, kobiety wychodza za maz... Takie to ciezkie do rozroznienia? :o

no dobra pomylilam się ..ale wiem ze zrobilam błąd :)przyznaje sie do tego.

Gość cini
ja ma 28 lat nie mam dzieci nie mam meża mam faceta z którym się pewnie rozstane bo ja chce mieć dzieci o on nie.szkoda tylko że powiedział mi otym po 5 latach związku, choć to prawda że 90% mich koleżanek to juz mężatki i mamusie,choć wcale im nie zazdroszczę bo to nie znaczy że są szczęśliwe....

Gość bllrrrr
jak mozna w wieku 26 lat nie myslec o dziecku jeszcze/no wspólczucia

Gość Do kafetarianek mam za darmo
Ta która ma do 30 może się ze mną umówić. Warunek szczupła, zadbana.

Gość manicpanic
autorko bez obrazy.. czy na wsi mieszkasz??? ja też mam 26 lat i mam w dupie zdanie rodziny, nie uznaję instytucji małżeństwa, nie będę robić bachorów, już bardziej pokrzywiony psychicznie jest ten kraj i mentalność obyczajowa społeczeństwa! kobieta nie jest maciorą do rodzenia dzieci...

Gość manicpanic
nie wierzę że moim dzieciatym koleżankom dobrze się wiedzie, jak je widzę mają zmęczony i zrezygnowany wyraz twarzy, są zaniedbane, z nadwagą, nie mają odrobiny czasu dla siebie... po prostu nie wyglądają na szczęśliwe, nie zauważyłam jeszcze szczęśliwej mężatki w moim wieku-chyba że wyszły za bogatych mężów...:O:O:O

Gość bllrrrr
GŁUPIA TORBO MYLISZ SIE . JA WIDZE SAME SZCZĘSLIWE MĘZATKI I MATKI MŁODE.ZAZDROSCISZ?SPOJRZ NA NASZĄ KLASE CHOCIAŻ JAK WYGLADAJA SLICZNIE TE MĘZATKI I MATKI DZIECIOM..TY PEWNO JESTEŚ NERWOWA I SMUTNA CIĄGLE BO JESTEŚ SAMA JAK PALEC I NA STAROSC ZOSTANIESZ SAMA W DOMU STARCÓW .

Gość do blllrrrrrr
o kolejna egoistka traktujaca dzieci jako polisę na starosc.:o

Gość cini
dobry pan pozwala się ze sobą umawiać

Gość cini
nie ma sie co oszukiwać dzieci naprawde przynoszą dużo szczęścia ale i sporo zmartwień dlatego każdy sam sobie wybiera czy tego chce czy nie i nie ma co atakować ani jednej ani drugiej strony.

Gość manicpanic
bllrrrr sama jesteś głupia torbą:) na naszą klasę nie wchodzę-dobre dla idiotów którzy robią wszystko na pokaz buhahaha szczęśliwe młode mężatki na naszej klasie heheh t e wszystkie zdjęcia są na pokaz, żeby zamydlić oczy takim kretynkom jak ty, młode mamuśki słodzą aż do zrzygania:O bez odbioru 🖐️

Dziewczyny, mam tak samo :) A do tego ciąża jest dla mnie obrzydliwa, nie mówiąc o karmieniu itp. Nie przepadam za małymi dziećmi:) i mam 27 lat :)

Gość a co lepsze
a ja mam 28 lat, faceta od 8 lat, zero dzieci (ale chce mieć trójkę :)), ale właśnie mnie zwolnili :((((

Ja mam prawie 28. Nie mam dzieci i mam w d...to co mysli rodzina. Nie mam nic przeciwko dzieciom, ani wczesnemu zakladaniu rodziny, ale nie znosze ludzi, ktorzy wpieprzaja sie innym do zycia

Gość mii666
masakra