Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikelike

Jakie to jest dziwne

Polecane posty

Gość co wy mowicie do jasnej ciasne
a co ty na to, zebys za jakis czasujawnila sie na n-k? za jakies pare dni, po prostu przejrzyj jego profil, co on z ym zrobi to juz sie zobaczy..:)

Gość bikelike
jakie jaja!! czytam wlasnie jego profil i okazuje sie ze...on studiuje na uniwerku ktory jest 2 minuty od mojego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba zarwe rok nauki i codzienie rano bede na niego czekac :D wersja hardcore ale spotkanie 'calkiem przypadkowe' jak najbardziej mozliwe :D

+ja kiedys poderwalam pewnego faceta, nie znalam go kompletnie, zauroczyl mnie.przy szperaniu w necie, na pewnej stronie znalazlam jego zdjecie i kontakt do niego! spotkalismy sie.. nie okazal sie tym, kim myslalam, ze jest:P

Gość bikelike
no ok...za pare dni sie ujawnie :) przez ten czas jeszcze poglowkuje :D hmmmm...ja bym na jego miejscu pomyslala - jak ona znalazla moj profil? zadnych danych jego nie mialam!! znalazlam go po rankingu z zawodow kolarskich i tak na chybil trafil odpalalam profile roznych facetow ze szczecina z nazwa tego zakladu jako teamu...no ale chyba raz kozie smierc ;) najwyzej mnie oleje...

dokladnie:)

Gość bikelike
oki :) napisze napewno :D dzieki za wsparcie dziewczyny 🌼 myslalam ze zostane zbluzgana za moja niepoprawna romantycznosc ale spotkalam sie z milymi opiniami :) Thanks :)

Gość ejbisi
Uważam, że powinnaś do niego zagadać na NK póki Cie jeszcze pamieta. Może on też o tobie myśli? Może to właśnie ten jedyny. A jeśli nawet nie będzie zainteresowany tobą to na pewno nie pomyśli sobie "boże co za debilka" tylko będzie mu miło że jakas dziewczyna sie nim zainteresowała ;) Więc nic nie tracisz, możesz tylko zyskać :D W najgorszym wypadku wiecej tam nie pojdziesz :P

Gość bikelike
echhhh...jakos nie moge sie przelamac! przespie sie z tym i jutro odwiedze jego profil zgodnie z prawem :) ale zagadywac nie bede :D

Gość bikelike
:):) ok

Wejdź do tego punktu napraw, podejdź do niego i powiedz, ze chcialaś mu podziękować za naprawę roweru, bo teraz twoja mama hula na rowerze a ty masz spokój w domu i w zwiazku z tym uwolnieniem od mamy chciałabyś go zaprosic w podziękowaniu na piwo (ewentualnie kawę). Tylko powiedz to z uśmiechem pół żartem pół serio. Jak przyjmie zaproszenie to jest twój. Jak nie przyjmie to nic się nie stanie, bo przeciez dziękujesz mu za naprawę roweru. Co najwyżej powie "nie ma sprawy". Luz i dowcip i ładny uśmiech powinny go zniewolić. No chyba,że jesteś brzydka.

Gość bikelike
nie no brzydka nie jestem (ale za to skromna hehe :D ) tylko ze niesmiala strasznie! cos takiego na 100% mi przez gardlo nie przejdzie...zostane przy tym ze jutro odwiedze jego profil :)

Weź ten rower i zepsuj to co zostało naprawione, następnie udaj się do tego punktu i żądaj natychmiastowej satysfakcji, twierdząc, że okpił sprawę :D Albo przyprowadzać inny rower do naprawy :D

Gość bikelike
hehe widze ze niektorzy podsuwaja calkiem ciekawe pomysly :) bede teraz chodzila po znajomych i pytala czy nie maja roweru do naprawy :p jesli tak to wezme od nich jako ze jestem dobra wrozka i polece do punktu napraw zeby sie spotkac z tym chlopakiem :D ciekawe, ciekawe ;)

Nawet najzwyklejszy rower trzeba co jakiś czas serwisować. Będzie więc pretekst aby tam wrócić. Możesz też sama zacząć jezdzić na rowerze ;-)

Gość bikelike
od dzis zaczelam ;) ...jeszcze tam wroce! obiecuje to sobie :D

Gość ejbisi
A ja mam pytanie, gdzie można zobaczyć na NK kto zaglądał do naszego profilu? Kompletnie sie nie orientuje w NK, jakos mnie nie wciagnela, korzystam raczej z Grona wiec nie wiem. Nawet nie mam zadnych zdjec na NK a tu widze ze ktos mi dał komentarz "zajrzalem na twoj profil, niezle niezle"... o rany, widac ze wkleja kazdemu to samo :P Sorry za off topik.

Gość ejbisi
Aaa sorry juz widze... ślepa jestem. O rany, widze ze zajrzala do mnie ex mojego faceta bo ja do niej zagladalam :P Ale wstyd, nawet nie wiedzialam ze to widac ze do kogos zaglądamy :D

Gość bikelike
nie ma sprawy :)wejdz w edytuj profil i potem w ustawieniach prywatnosci na samym dole sa takie kwadraciki...poczytaj i zaznacz co trzeba a potem na stronie 'aktualnosci' jest pokazane kto odwiedzil profil...to jest pod nowo dodanymi zdjeciami itp...

Gość bikelike
hehe to niezle :D ale za to zero stresu jak o tym nie wiesz ;) co do wklejania kazdemu tego samego komenta to tez mnie strasznie wkurza :/ niektorzy chyba nie maja nic ciekawego do powiedzenia :p

Gość ejbisi
No dobra to czekam na relacje jak tam znajomość sie rozwija :P

Gość bikelike
relacja jutro :) trzymajcie kciuki :D ...i dziekuje za rady 🌼 dobranoc 🖐️

Gość bikelike
dzien dobry :) nie moglam zasnac tej nocy bo cos mi sie przypomnialo! jednak nie napisze tego tutaj bo moglabym zapeszyc...ale sytuacja wydaje sie byc tak jasna ze az sama nie moge w to uwierzyc! I pewnie niedlugo, jak to cale zamieszanie nie wypali bede sobie myslala jaka to ja naiwna jestem i glupia ale teraz...moze przeznaczenie a moze niesamowity zbieg okolicznosci! Ogolnie to chodzi mi o horoskop - wiem, ze w gruncie rzeczy do tych horoskopow zatrudniaja pewnie jakies niespelnione pisarki ktore daja upust swojej tworczosci ale jednak COS SIE ZGADZA! i to nie w jednej przepowiedni...np pismo WROZKA - dosyc fachowe wiec jako tako moge powaznie potraktowac ;)...eee nie bede juz o tym pisac bo za bardzo sie tym podniecilam i pewnie jak zwykle nic nie wypali :P Wejdze dzis na jego profil na NK ok 20 - jak juz wroci z pracy :)

Gość bikelike
^^ nie moglam juz wytrzymac! Zajzalam na jego konto JAWNIE!!!!!!! teraz tylko bede czekac na jakis znak...ufffffff jakie emocje w ogole!

Gość bikelike
:( jak na razie zero odzewu...

Ej a jeśli on ma zaznaczoną tą opcję, żeby inni nie widzieli kogo odwiedza??? Wtedy on nie będzie widział, kto odwiedza jego. :(

Gość moze jeszcze nie zagladal na n