Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowe Anielisko

W sprawie solarium .kto sie orientuje i chodzi..kilka pytan..

Polecane posty

Jutro pierwszy raz chce isc do solarium . Jakiego kremu uzyc przed i po solarium ?? ile mniej wiecej to kosztuje ?? na ile czasu moge sobie pozwolic byc tam skoro ide pierwszy raz ?? i po ilu odwiedzinach w solarium bede brązowa ??bardzo prosze o odpowiedź:*

Gość figowa_kobitka
zalezy jaką masz karnacje jesli blada to sporo wizyt w solarium krem- kup saszetkę w solarium powinny ci babki doradzic. na pierwszy raz idz na 5-7 minutek.

Gość manicpanic
na 1 raz tylko 5 minut, nie więcej!:O ja właśnie byłam na 5 minut i mam wyzypkę, trzeba się przedtem posmarować kremem z faktorem minimum 30

Gość figowa_kobitka
Ja chodze 4 razy w tygodniu po 15 minut i wyglądam jakbym wrocila z Kanarów. Znajomi bardzo chwalą mą opalenizmę. Na taką opaleniznę jak ja trzeba sporo zapracować, ale nie zrażaj się, ćwiczenie czyni mistrza! Trzymam kciuki!

Gość figowa_kobitka
Ależ nic się nie stało, nie szkodzi :D

Gość duell
ta dziewucha z fotki wygląda jakby się samoopalaczem wypacykowała albo mega za ciemnym pudrem....bo tylko twarz ma taką ciemną a dłonie już nie :O

Gość figowa_kobitka
Wypraszam sobie takie komentarze :(, jest mi bardzo przykro i stwierdzam, że ty pewnie jesteś buła pszenna i zazdrościsz mi atrakcyjnego wyglądu. A kyż! precz mi z oczu!

Gość ja pier***ę Ona ma 19 lat
...dałabym jej 42....

Gość duell
ja też chodze na solarium....ale nie jestem taka spalona jak ty....zeby otrzymać ładną opaleniznę chodziłam 3 razy w tygodniu na 10 min....teraz jestem fajnie opalona (nie spalona) i chodzę raz na 2 tygodnie na 15 minut to podtrzymać...może mój komentarz ci się nie spodobał ale to prawda,strasznie wyglądasz...lustra nie masz w domu czy co?...przystopuj z tą solarką bo koszmarnie wyglądasz....taka jest prawda czy ci się to podoba czy nie

Gość figowa_kobitka
Do tej powyżej, ciekawe jak sama wyglądasz. Nie pozwolę się obrażać, no wklej swoje fotki, pochwal się ślicznotko!

Gość erekuk
ale to prawda. taka czarna gęba przy blond włosach, oh! tragedia :/

Gość duell
po 3 razach brązowa nie będziesz...będzie widać że masz zmieniony kolor skóry ale brąz to raczej nie będzie..

Gość figowa_kobitka
Po trzech razach to możesz być lekko opalona, ale na pewno jeszcze nie brązowa. Opalenizma jest w modzie, będziesz ładnie wyglądała, pasuje szczególnie do różu. Jak czekoladka z truskawkowym nadzieniem.

Gość duell
no ty akurat wyglądasz jak spalony kurczak a nie jak czekoladka :O:D

Gość figowa_kobitka
Daj swoja fotke i pokaz nam jak wyglada czekoladka Ja lubie swoja opalenizne i uwazam, ze ladnie kontrastuje z moimi blond wloskami i rozowymi ciuszkami , a tobie kij do tego:P

Gość excuse Figowo-kobietko
to nie jest zbyt fajne nie emowie Ci tego zeby Ci bylo przykro tylko zebys sie troche opamietala zobacz jaka Ty masz juz skore co powiesz za 10 lat? masz za bardz0o opalona twarz;/;/ale to twoje cialo ...

Gość figowa_kobitka
A co masz do mojego ciała? mi się ono podoba!

Gość figowa_kobitka
Myślę, że po 5 razach możesz być już jak czekoladka :)

Gość figowa_kobitka
Jesli masz ciemniejsza karnacje to po 3 razach mozesz juz byc brązowa, ale jesli masz jasna to 3 razy nie wystarczy

Gość katije
jeny co za potwór na tych fotkach. Laska wygląda na 40stkę i to taką mało atrakcyjną. Poza tym wtgląda jak matka z córką na tym zdjęciu. Koszmarna fryzura, tusza. Zamiast leżeć na solarium lepiej ruszyłaby dupsko. Dosłownie koszmar jakiś.

Gość figowa_kobitka
W pzeciwieństwie do ciebie, ja znam swoją wartość i mam poczucie atrakcyjności, a ty pasztecie umiesz tylko krytykować zza monitora nie śmiąc pokazac szpetnej facjaty, hehe

Gość katije
Nie mam potrzeby pokazywać swojego zdjęcia. Ale z pewnością wyglądam lepiej. A takie poczucie atrakcyjności jakie masz fajnie mieć. Ja widzę Ciebie inaczej. Ale temat był całkiem inny. Ja akurat nie chodzę do solarium i dobrze mi z tym.