Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyspiarka

co polecacie do zwiedzania w Dublinie?

Polecane posty

Gość Wyspiarka

wybieram się do Irlandii na 10 dni. jaka tam jest pogoda? co polecacie zwiedzi ć i jakie ubrania wziąć? ciepło tam jest teraz? czy UCD Village to dobry hotel?

Gość wkurwiona Polka
w Dublinie jak ja byłam 3 lata temu to zwiedzałam szpile i to jest chyba główna atrakcja tego miasta a tak poza tym to chyba warto się tam wybrać na zakupy jak są promocje no i jechać nad morze, ale pogoda często zaskakuje-deszcz.poza tym temp. wody-5 stopni.ogólnie-nic ciekawego...a co do tego hotelu to nie słyszałam o takimm...

Gość mMmMm...M
w Dublinie jest pogoda zmiennna jak kobieta :D Dzis np swiecilo sloneczko,ale juz widze,ze chury sie zbieraja niestety Nie wiem czy juz jestes czy bedziesz , ale jak juz znajdziesz sie w Dublinie proponuje Jechac takimi BUSAMI TURYSTYCZNYMI kosztuja okolo 25 euro objezdza czesc Dublina min.jedzie trasa gdzie znajduje sie GUINNES ( TEZ WARTO ZWIEDZIC ) i objezdza najwiekszy park w europie FINIKS Najlepiej idz do punktu CITIZEN INFORMATION w samym centrum Dublina tam masz sporo ulotek o tym miescie :) niedaleko szpili ! Warto sie wybrac DARTEM ( TAKI POCIAG ) do Bray i wejsc na gore zobaczyc przepiekne widoczki :) Warto tez zobaczyc GRAFTON od szpili jakes 20-30 minut drogi na samym koncu znjduje sie park tez proponuje zobaczyc a wracajac mozna zajrzec na TEMPLE BAR :D Jest tam sporo kanjpek napewno cos znajdziesz dla siebie :)