Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyyyyyyyyy

zalamana

Polecane posty

chodzę z chłopakiem od półtora roku ...kocham go ale niedawno poznałam tj kumpla który mi przed chwila napisał ze sie we mnie zakochał....podoba mi sie i jest b.fajny z charakteru ale i tez nie wiem co z moim chłopakiem...wiem pewnie mnie będziecie wyzywać od najgorszych ale serce nie sługa młoda jestem i może głupia ale proszę was poradźcie coś :(

Nie, nie kochasz swojego chłopaka. Gdybyś go prawdziwie kochała, to wcale nie rozważałabyś kandydatury jego kolegi. Czyli: skoro myślisz o kumplu, to tego swojego chłopaka zostaw, bo tylko go niepotrzebnie nakręcasz na siebie.

Gość ettna
lepiej przemysl to przez noc,nic pochopnie nie decyduj,bo teraz jestes podjarana i impulsywnie cos zrobisz i bedzies zalowala

ale to nie chodzi o to bo to nie jest jego kolega ...chodziło mi ze to mój tak jakby kolega...ale to nie zmienia faktu ;/ dlaczego życie potrafi być takie ...jak by to ująć ...niesprawiedliwe ...?

Gość tyryry
a ile masz lat jeśli mozna wiedziec:)? w sumie to cie po części rozumiem bo sama tak mialam..

Gość ssssssseksowna
szmata

Gość półgłówek - liopon
"Na szczęście dostaliśmy coś takiego jak "rozum" wraz z instrukcją obsługi " a gdzie ta instrukcja? nigdzie nie moge jej znaleźć