Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***angie***

Nie mogę zasnąć....

Polecane posty

jutro musze wstac wczesnie , ale mam problem bo nie moge zasnac bralam juz cos na sen ale nie pomaga:(

Gość Mangel o - van stro
Staraj się myśleć o niczym przez minimum 2 minuty i sama będziesz chciała zamknąć oczy! Lecz wątpie w to, że Ci się uda.

Gość qrzyk
wez zacznij czytac naprawde nudna ksiazke. zasniesz przy pierwszej stronie

Gość Andrzej z Wadlewa
U mnie nie obędzie sie bez masturbacji przed snem, więc może i Ty spróbuj.

Gość Angelika787382
daj maila to ci wyśle linka żebyś dostała za darmo kosmetyki z Maybelline;)

mam pytatnie wiem ze jest głupie, ale moze ktos wie bo bylam dzis na solarium , chcialam sobie poprawic nastroj i pomyslalam ze moze bym sobie wziela karnet,myslalam ze za kazdym razem beda mi wpisywac jakies minuty i bede miala jakies 5opalanie gratis, a tu sie okazalo ze maja karent 100 minut za 80 zl, wiec ja powiedzilam ze tak niechce,a pani mi powiedzila ze najwyzej nastepnym razem zaplace, a wczesniej zapisala moje imie i nazwisko w jakis zeszyciku, tzn ze musze teraz zaplacic czy moge zrezygnowac bo doszlam do wniosku ze jak bede tak czesto chodzic to bede spalona:)

Gość TuZZx
Skoro nie zapłaciłaś, to nie masz się czym martwić. Chyba Cie nie zmuszą do jego kupna.

Gość Angelika787382
JA TEŻ NIE MOGE ZASNĄĆ!!!!!!!!!!11

wiem poprostu niewiem po co zapisala moje dane , potrzebne im to do czegos?niewiem jak ktos ma karnet to sprawdzaja niewiem co, czy jest tej osoby?

Gość jestem taka smutna
o widzę,że nie tylko ja jestem nocnym markiem.. zasnąć nie mogę, tęsknię, już tydzień mojego ukochanego nie widzialam i nie wiem czemu to pisze, mam wrazenie,ze jak to napisze to bedzie mi lzej..

Gość jestem taka smutna
pomóc rodzicom w remoncie domku w górach... we wtorek wyjechał :( we wtorek tydzien temu.

Gość jestem taka smutna
nikt :) no bedzie w czwartek a potem wyjezdza znowu... na 2 tygodnie ;(

to ciezka sytuacja , a niemogl Cie zabrac ze soba?wczesniej zawsze wyjezdzaliscie razem?czy juz tak bywało?

Gość jestem taka smutna
nie mógł, bo jegho mama raczej mnie lubi.. ale ;] chce zniszczyc nasz zwiazek i jego rodzice chva zeby zapierdalal... nie mogl mnie wziac bo nie jestesmy malzenstwem i w ogole.. choc wczesniej jezdilam z nim , jego bratem i z jego matka do tego domku...

Gość jestem taka smutna
mamy po 18 lat... sama rozumiesz... ale milosc pierwsza i jak najbardziej ostatnia

roumiem Cie, ale nierozumiem dlaczego jego mama chce zniszczyć wasza miłosc, czy ona chce mu wybierac dziewczyne?

Gość jestem taka smutna
chyba tak.. oboje zauważyliśmy,że ona bardzo chce nas rozdzielić. Nie chcemy sie dac, bo to co nas łaczy jest naprawdę piekne i prawdziwe. A ta jego matka to np mówi,że mnie lubi a z drugiej strony obrabia mi przy nim dupe mowiac,ze jestem leniwa beznadziejna, mam dwie lewe rece (zawsze jak u nich bylam to zmywalam i sprzatalam, gotowalam i ciasta pieklam)... na szczescie moj luby wszystko mi powtarza

mam nadzieje , ze nie bedzie sluchal mamusi i sam zdecyduje z kim chce być, niewiem co moze kierowac taka kobieta , ale raczej znia lekko nie bedzie, chyba trudna droga przed toba , moze w koncu cie zaakceptuje?moze jest zazdrosna o niego:)

Gość jestem taka smutna
jest zazdrosna... ehh :) wiem,że nie bedzie łatwo ale damy radę, bo bardzo mocno się kochamy. Chcemy w przyszłości stworzyć rodzinkę. I co, nadal nie jesteś śpiaca?

Gość jestem taka smutna
no juz troche.. właśnie moj kotek mi napisał,że skonczyl malowanie i idzie spac.. dopiero teraz!! ;/ A Ty masz jakies problemy moze ? chcesz pogadać?

gdzie poznalas swojego chlopaka?bylam w 2 zwiazkach na odleglosc i nic ztego nie wyszło...a teraz jestem sama , niewiem od czego zaczac, nie wierze ze poznam kogos odpowiedniego