Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASIEŃKA82

Do Zakopanego z maluchem

Polecane posty

Gość KASIEŃKA82

Mam mały dylemat. Mąż bardzo chce pojechać na urlop do Zakopanego. Mamy 2-letniego synka, którego musimy zabrać ze sobą. Boję się, że nie dam rady z małym - jest bardzo żywym dzieckiem- ponieważ mąż planuje 2-dniowy samotny wypad w góry. Może ktoś był w Zakopanym z dzieckiem w podobnym wieku i może polecić mi jakieś atrakcje dla takiego malucha (np. place zabaw,baseny itp.)? Będę wdzięczna za podanie adresów pensjonatów lub pokoi gościnnych, w których można swobodnie pomieszkać z dzieckiem. Chodzi mi o pokoje z łazienkami, dostępem do kuchni, ewentualnie ogrodzonym podwórkiem.

Gość ewka33222
hhehhe --aja myslalam ze maluchem to fiatem małym

Gość xxxjjj23
Jak macie samochód to sobie na pewno znajdziecie coś na obrzeżach Zakopca (np. Olcza) lub nawet dalej. Poza tym jeżdzą busiki, wiec dojazdy nie stanowią problemów. No i im dalej od centrum tym taniej i spokojniej. Zawsze jeżdżę bez żadnych rezerwacji i zawsze znajduję pokój. Teraz sa luzy bo jak ktos ma kasę to jeżdzi na wakacje do ciepłych krajów, czy w Alpy a jak ktoś nie ma to siedzi w domu. I skończyły się dobre czasy dla pazernych górali z Zakopca