Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onlyyouforever

Prosze kogos o pomoc!!!!

Polecane posty

Witam! otoz chcialam prosic kogos o pomoc w celu wyjasnienia troszke mojej sytuacji. W marcu lezalam w szpitalu nie mialam ksiazeczki ubezpieczeniowej poniewaz moj zaklad pracy ( w ktorym juz nie pracuje na szczescie!) nie spieszyl sie z jej wyrobieniem. Szpital naturalnie wystawil fakture a ja mialam wielki problem z uzyskaniem zaswiadczenia o ubezpieczeniu z zakladu pracy. W koncu zaswiadczenie wystawiono ale blednie..zostalo ono anulowane... lezalam w kilku szpitalach poniewaz mialam powazne problemy ze zdrowiem i najdalszy znajdowal sie ok 300 km od miejsca mojego zamieszkania - w moim rodzinnym miescie. szpitale zostaly \"zalatwione\" jednak jeden nie- ten najdalszy. przyszlo wezwanie do zaplaty albo sprawa zostala by skierowana na droge sądową.. poniewaz glowna siedziba mojego bylego zakl.pracy znajdowala sie w Warszawie, Warszawa miala przefaksowac od razu do tego szpitala owe zaswiadczenie. Jednak tego nie zrobila. Dlug w szpitalu zostal pokryty z mojej kieszeni a teraz nalezy mi sie zwrot 600 zl za leczenie. Mam swistek kory poswiadcza ze ja zaplacilam, mam swistek ktory poswiadcza ze skladki na ubezp.zdrowotne zostaly odprowadzane, no i papier ktory stwierdza ze w okresie w ktorym lezalam w szpitalu bylam ubezpieczona. Prosze niech mi ktos powie poniewaz nie jestem kompletnie pewna czy powinnam pojsc z tym do ZUSu czy gdzie... wydaje mi sie ze bedzie wojna i ZUS nie odda mi pieniedzy co powinnam zrobic.. to bez roznicy czy udam sie do ZUSu w miescie w ktorym mieszkam bez meldunku?? w koncu to tu pracowalam.Czego moge sie spodziewac? Pieniazki mi sie naleza przeciez..........:( niech mi ktos przedstawi jak to widzi...

Gość nie no nie wierzę
hmm, pojęcia nie mam, może do NFZ, to oni refundują leczenie szpitalne i w przychodniach :o