Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrążony w myslach

smiac sie czy płakac?

Polecane posty

Gość pogrążony w myslach
niewiem co poweidziec...

Gość pogrążony w myslach
skocze ale chyba na pwio dzisiaj...

Gość pogrążony w myslach
ludzie sa naiwni i łatwowierni

ja uważm że zawsze warto jest ryzykowac , ze kto nie ryzukuje potem może żałować , a jak to jest " kłamczucha " to niebawem sie okaże , a jesli to wartosciowa osoba ktora ci powoli zaczela ufać że opowiedziala ci o rzeczach ktorym sie wszystkim do okola nie mówi a ty ja teraz potarktujesz jak"śmiecia" czy poczujesz sie lepiej,

Gość pogrążony w myslach
czym ja potraktuje jak smiecia? tym ze np zerwe? to jest traktowanie jak smiecia?

myslisz że tak łatwo jest komuys zaufac jak sie wiele razy sparzyło sam piszesz o niej dobrze wiec chyba do niej cos czujesz napisalam to z cudzysłowiu , bo moze sie tak poczuc i bardziej sie zamknąc przed kolejnym zwiazkiem

a ty jak sie teraz chujesz , ze nie zaslużyłeś na to aby ci nie mówiła prawdy , a jak juz poczuła sie na tyle bezpieczna i troche ci zaufała to czujesz sie urażony wątpisz w jej uczciwośc

Gość pogrążony w myslach
myslisz ze ja sie nie spażyłem? wilele razy! narazie to ja sie czuje jak smiec i frajer ze dałem sie tak zrobic w bambuko tymbardziej ze mogłem sie domyslic...

a czego ty oczekujesz o niej że bedzie jak kryształ ( nie ma takich ludzi) a wiec dalej nie rozumiesz ze ludzie sa różni, niektórzy ufają od poczatku a inni z czasem ale ani jedni ani drudzy nie sa gorsi,

Gość pogrążony w myslach
ja juz nic nie oczekuje... ja i tak jestem na straconej pozycji sama powiedziała ze kocha sie tylko raz ona kochała i wszystko jasne. nic dodac nic ujac.

jak dal mnie to za bardzo dratatyzujesz , sa w zyciu w w zwiaskach prawdziwe problemy nie liczy sie przeszlość partnerów tylko ich przyszłośc WSPOLNA PRZYSZŁÓŚĆ, naperwno nie powinno sie jej budowac na kłamstwch czy nieufnosci , ale to dopiero poczatek waszej znajomości dopiero sie poznajecie i to że nie ma na czole wypisanego z iloma meżczyznami spała i wszystkim dookła sie nie chwali , ( bo napewno nie jest to powód do dumy), to dobrze o niej świadczy a jak chciałes dziewice ( ciekawe po czym byś poznał:P:P:P)to mogłęś jej na poczatku powiedzieć zamim sam to zrobiłeś a chyba to zrobiliście

myślisz że tak łatwo i szybko można zbudować prawdziwą miłość , bo to nie jest zauroczenie czy cheć poznania czy namietnośi ktorą czujemy na poczatku na tzw miłość trzeba czasu i dużo rozsądku aby jeje nie straciś przez swoje zarozumialstwo

Gość pogrążony w myslach
nie zrobilismy ona grała dziewice. ale co nie ze mna?

Gość pogrążony w myslach
abstrakcjonistka czym sie zdziwilas?

tzn że wy jeszcze nic, a wiec to tez żle o niej nie świadczy , że nie bied=gnie na poczatku do łóżka z każdym facetem tylko wtedy gdy sie przekona że warto

Gość pogrążony w myslach
z innymi jej to nie przeszkadzało... ale ja chyba nawet nie chce

a skąd wiesz co jej przeszkadzało oa co nie przeciesz nie jesteś nią , i nigdy nie bedziesz , a wiesz co ona czuje , moze żle sie z tym czuje , moze nie chce znow z kimś iśc do łóżka kto jak to zrobi odejdzie, i potem nastepny bedzie sie dziwił że z tyloma spała, myślisz że życie dziewczyny jest takie proste że na sowjeje drodze zawsze sie spotyka rycerzy honorowych i prawdomównych, że mozna ustrzec sie od błedów ktorych się póżniej nie żaluje

Gość pogrążony w myslach
tak szczegolnie z gosciem kótrego znała niedługo i dobrze sie jej rozmawiało to poszła do łożka... prosze cie...

co ma ci jeszcze napisac, staram ci nakreślić rożne rozwiazania , ale to tylko moje przemyslenia ale z życia a czasem z własnego doświadczenia , co zrobisz to juz twoja decyzja , ale jak juz wcześniej pisałam łatwiej jest oceniac niż zrozumieć , czasm przez swoją dume można wiecej starcić niż zyskać

Gość pogrążony w myslach
wiem ale to wszystko jest latwo powiedziec gorzej zrealizowac...

nie bądz dziecko, nie analizuj wszyskich jej zwiazków, czy i dlaczego z kimś spała i ile razy, bo to jest chore i do niczego cie nie doprowadzi

wiesz myśle że jestes rozsądnym facetem i potrzeba ci wiecej czasu aby ochłonąc , pamietaj czas jest najepszym doradcą,

Gość pogrążony w myslach
narazie to potrzebuje czasu zeby ochłonąc a potem podjac decyzje