Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka20

Dziewczyny czy mając facetów wychodzicie same na dyski?

Polecane posty

Gość dorotka20

Chodzicie czasem tylko z koleżankami na dyskoteki? Jeśli tak to czy wasi faceci nie czepiają się za to do was? A może bawicie się tylko w gronie koleżanek unikając innych facetów?

Gość dorotka20
Bo ja to staję na środku dyski, wystawiam du.pę i krzyczę: bierz co chcesz!

Gość chadzam regularnie
ale to dlatego, że mój facet już dawno mnie znudził. inaczej pewnie chciałabym żeby chodził ze mną:)

Gość buaha
a ja jak chce to chodze sama na dyski ale w ukryciu:) nic nie robie z facetami moze troche poflirtuje...moj men jest strasznie zazdrosny... tylko ze mam bajer we krwi, i on jest tak zakochany ze nawet nie zauwaza kiedy go sciemniam.... troche mi głupio ale nic zlego nie robie przeciez, nie zdradzam itd.. .

Gość tescikiiii
no jasne ze tak:) ale z umiarem hehe wszytsko musi byc pod kontrola pełną:) moje motto: zycie jest zbyt krotkie i trzeba... poszalec:)

Gość krycho
Ciekawe czy jesteście takie tolerancyjne jak facet sam chodzi zostawiając was w domu i podczas gdy myślicie że on siedzi z kolegą na piwku tak naprawdę obraca jakąś pannę na parkiecie :o zal.pl

Gość chadzam regularnie
no, dziewczyny :) na dyskotece nie ma umiaru, prędzej czy później chodząc same, flirtując przeskrobiecie coś - mówi wam to stara, doświadczona baletowiczka z niejednym już grzeszkiem na sumieniu i myślaca kiedyś podobnie jak wy :) zasady szczerego związku są twarde, od flirtu już bardzo niedaleko do zdrady więc uważajcie :)