Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuska1313

prosze, kobietki odpowiedzcie. faceci wynocha!

Polecane posty

Gość annaaa80
Chociaż rozumiem cię - facet w pokoiku sobie leży, a ty w kibelu po tej lewatywie to spokojna nie będziesz...:) taka trochę krępująca sytuacja. Chyba, ze długo jesteście razem i załatwiacie się jakoś "mniej oficjalnie":)

Gość TO JEST ON
dziwka 🖐️

Gość wybaczcie ale
jak ktos sie decyduje na seks analny, to powinien miec swiadomosc ze moze sie przydazyc cos nieprzewidzianego. skad pomysl ze odbyt jest w srodku brudny?:) lewatywy i inne takie... no coz... zbyt skomplikowane. 1. mozna uzywac prezerwatyw 2. partner powinien miec swiadomosc ze jego penis (o ile nie zastosuje prezerwatywy) bedzie mial kontakt z flora bakteryjna odbytu! moze sie to wiazac z jakas infekcja. prezerwatywa albo swiadomosc ryzyka 3. nigdy nie wkladaj najpierw w pupe a potem klasycznie. pamietaj ze tam jest grozna flora bakteryjna. 4. uzywaj duzej ilosci nawilzenia, sa zele itd. 5. rozluznienie to podstawa. a orgazmy... sa... inne, mocniejsze ponoc... ale tez za pierwszym razem nie spodziewalbym sie cudow, tego sie trzeba nauczyc jak wszystkiego w seksie:)

Lewatywy chyba nie zrobię bo to trochę mnie przeraża. Zjem kefirek i może sam pójdzie :) a wszyscy którzy wypisują tu te bzdety... eee szkoda słów. Ktośtam napisał że jestem nie-maryjna i wyzwolona. hyhyhy :D co do maryjności, nie mieszaj człowieczku religii i seksu analnego, bo to świadczy o Tobie. Nie Twoje sumienie to odpi%%erdol się ok? Nie odpowiadasz za moje grzechy, czy nie-grzechy więc wara! A co do wyzwolenia- cóż to za wyzwolenie- jesetem z jednym jedynym facetem od 3 lat, nigy nie miałam innego, on też, kochamy się, za rok bieżemy ślub, urozmaicamy pożycie... uważam się za wyzwoloną ale chyba inaczej rozumiem to pojęcie. Po prostu nie dają doopy 40 facetom w ciągu roku, tylko jestem wierna bo kocham. I cóż w tym złego, że chcemy czegoś wspólnie spróbować?

wybaczcie ale... dzięki wielkie. weźmiemy prezerwatywę żeby infekcji nie było, a jak coś się pobrudzi to tylko ona i szybko zwiniemy i do kosza. dzięki za radę :)

Mam żel durex play, fioletowy, zastosowania: Durex Play 2w1 - nawilżający żel inymny Jeszcze przyjemniej, jeszcze czulej, jeszcze łagodniej… Nowy Durex Play 2w1 to podwójna przyjemność dla obojga partnerów… Świetnie sprawdza się nie tylko jako żel do intymny, ale też jako środek do masażu – dowolnego miejsca Twojego ciała! Spróbuj go też…razem z seksem oralnym. Słodki smak żelu sprawi, że oboje będziecie mieli ochotę na więcej. Żel może być bezpiecznie używany z prezerwatywą.Nie jest środkiem antykoncepcyjnym i nie zawiera środka plemnikobójczego. Durex play może być stosowany zarówno przy stosunku waginalnym, oralnym jak i analnym. Unikać kontaktu żelu z oczami :D

używam ich od roku i są zaebyste. Przynajmniej dla mnie. Co Cię tak zraziło. Do oczu Ci wszedł? Przecież pisze w ulotce , żeby unikać kontaktu z oczyma! Nie powiedział Ci tego lekarz bądź farmaceuta?? Co za kraj...

ja nie robię nic szczególnego,oprócz zwykłej higieny przed tym rodzajem pieszczot:) jeszcze nigdy nie było niespodzianki,nie byłam do tego przekonana początki są takie sobie,ale za to później:)

kontrola- jak tak bardzo chcesz to przyjdź i wyliż mi rowa! Strasznie Cię fascynuje widzę mój otwór odbytniczy. To możemy się umówić. Mogę Ci nawet zafundować scata na czoło tylko powiedz wcześniej to zjem grochówkę. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałam na samym początku i jeśli nie masz nic do powiedzenia do weź wycior i umyj sobie co tam chcesz, nawet 16cm. Ciekawe, że wątek ten trwa już dobre kilkadziesiąt minut i jak na razie miałam do czynienia z dwoma normalnymi osobami. :classic_cool: naprawdę :classic_cool:

interesująca- dzieki, przywracasz mi wiarę w ludzi :D mówisz że potem było fajnie? brzmi zachęcająco. Ja dopiero próbuję 1 raz i tak sobie myślałam, że to pierwszy i ostatni, ale zobaczę co powiem potem. :)

z doopy na psy - moim zdaniem to pewien progres a tak na marginesie - te żele co to niby są do wszystkiego to są do niczego, kup taki co jest specjalnie do doopy