Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuska1313

prosze, kobietki odpowiedzcie. faceci wynocha!

Polecane posty

ten mam sprawdzony Ajron, naprawdę, próbowałam go już do wieku rzeczy i sądzę że do anala też się nadaje. Ale dzięki za radę. Sprawiasz wrażenie jakbyś nagle wytrzeźwiał

interesująca wolę jednak trochę nawilżyć sztucznie ten otwór. ten żel jest strasznie śliski więc sądzę że będzie ok. Powiedz jeszcze- chłopak poprosił Cię o anal, razem o tym pomyśleliście, czy to Twój pomysł był?

Gość wybaczcie ale
masz male szanse ze za pierwszym razem bedzie super fajnie, co najwyzej moze byc dziwnie, moze nie bolec, ale super fajnie to mam watpliwosci:) do wszystkiego trzeba sie przyzwyczaic, to troche jakbys oczekiwala ze za "pierwszym razem" klasycznym bedziesz miala ekstra orgazm:) naiwne odrobine. za pierwszym razem powinno byc duzo podniecenia, rozluznienie, winko nie glupi pomysl, alkohol sporo ulatwia, powinno byc w sposob w ktory pozwoli Ci kontrolowac sytuacje, a partner powinien wiedziec ze za pierwszy raz ale i jeszcze pozniej to TY grasz glowna role, a nie on. Ma Ci poswiecic 100% uwagi i reagowac na kazde Twoje stwierdzenie dyskomfortu. No chyba ze jemu zalezy na zerznieciu Cie w tylek za wszelka cene... uraz psychiczny gwarantowany!

hehe na pewno nie zależy mu na zerżnięciu mnie w tyłek jak to delikatnie ujęłaś :) nie oczekuję że za 1 razem poczuję mega-orgazm i nie wiadomo co jeszcze. Ja po prostu chcę tego spróbować! nie napisałam nigdzie że oczekuję nie wiadomo jakich cudów. On dobrze wie, że jeśli coś będzie nie tak ma się wycofać i zapewne tak zrobi. Rozluźniona będę bo mnie jedna lampka wina wystarcza i czuję błogostan :D

qpe to jak już mówiłam mogę zrobić na Ciebie :P tylko na razie mi sie nie chce