Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadę

kto jedzie na Woodstock?

Polecane posty

Gość jadę

nigdy nie bylam. mam 27 lat. facet chce mnie zabrac. czemu nie. ale czy to nie impreza dla malolatow? nie wiem.

Gość cos mi sie widzi
wsyscy juz tam sa!!! dlaczego ty siedzisz jeszcze w domu przed komputerem??? Jedź i baw sie dobrze :)

Gość jadę
aaaaaaaaaaaa dziękuję Ci :)

Gość jadę
preferencje zgodne z tym co tam zagraja ... w sumie to ja wszystkiego jestem w stanie posluchac. jezdze regularnie do Niemiec na koncerty. U2, Chemical Brothers, RHCP, Norah Jones, Placebo, Coldplay, Kravitz ... jeszcze troche by tego wymienil. a ten festiwal w Woodstocku to powaznie pytam czy jezdza licealisci bo nie znam tego festiwalu. wybiore sie w na sobote. lubie koncerty ale nie widok zapijaczonych gowniarzy.

Gość jadę
co to CP? a ten Coke Festival w Krakowie to fajny? jaki klimat?

Ja pierwszy raz jechcałam na Wood jeszcze w liceum, i wtedy rzeczywiście jechało się głównie dla ludzi, co by się współnie narąbać, zapalić jakiegoś jointa. No a przy okazji posłuchać muzyki. :P Ale z wiekiem cel wyjazdu zupeeełnie się zmienił. Jeżdżę, żeby posłuchać muzyki, poczuć klimat, no i też jest to okazja do spotkania ze znajomymi. Priorytety się zmieniają. W tłumie 300 tysięcy ludzi napewno nie unikniesz widoku nawalonych gówniarzy, ale spotkasz też całe rodziny z dziećmi, i "normalnych" ludzi. Jedź, jedź. Warto. Ja mam 7h jazdy przed sobą, ale co tam. W tym roku polecam Lao Che, Świetliki no i Closterkeller!

Gość ichaiha
JADĘ!!! JEDŹ!!! JEST FAJOWO!!! MAŁOLATĄ PRZESTAŁAM BYĆ DOBRYCH KILKA LAT TEMU, SĘDZIWY WIEK 30TKI NIEDŁUGO. CO PRAWDA, PRZYSTANEK ZMIENIA SIĘ, JAK CZŁOWIEK I WSPÓLCZESNA MŁODZIEŻ ALE KLIMAT PIERWSZYCH SPOTKAŃ WCIĄŻ SIĘ TLI...BA, GOREJ OGNIEM PODNIEBNYM!!:) JEDŹ I BAW SIĘ DOBRZE. POZDRAWIAM.